📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:48

mygyry napisał/a:
Jakim trzeba być z🤬bem, żeby trzymać w domu 2 takie duże psy, w ogóle trzymanie jakiegokolwiek futrzaka w domu jest dla mnie jakimś kretynizmem, a to to już jest apogeum
Jakim trzeba być debilem, żeby nie umieć wychować psa

Ja trzymam owczarka w domu cały czas i mam Wasze wymądrzanie głeboko w miejscu, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę.
Piesek zawsze miał u mnie dobrze, a nawet pokazał wielokrotnie wpsarcie jak miałem momenty krytyczne w swoim życiu i ludzom ich nie pokazywałem, to on i tak wiedział co się dzieje. Wylot na posesję ma dość spory, więc myślę, że zadowolony. W życiu nic mi nie nie zniszczył i nie odsawił, ba nawet mięsa z blatu nie ruszy jak mu nie dam osobiście.
Jaki pies taki pan.
Piesek zawsze miał u mnie dobrze, a nawet pokazał wielokrotnie wpsarcie jak miałem momenty krytyczne w swoim życiu i ludzom ich nie pokazywałem, to on i tak wiedział co się dzieje. Wylot na posesję ma dość spory, więc myślę, że zadowolony. W życiu nic mi nie nie zniszczył i nie odsawił, ba nawet mięsa z blatu nie ruszy jak mu nie dam osobiście.
Jaki pies taki pan.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie