Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pit Bull Terrier o imieniu Patrick był prezentem urodzinowym dla 10-cio letniej dziewczynki. Niestety po kilku tygodniach nowa "zabawka" znudziła się rodzinie i postanowili się jej pozbyć. Psiak został skazany na śmierć głodową - został zamknięty w garażu bez dostępu do wody i jedzenia. Gdy już całkowicie opadł z sił został wrzucony do kosza na śmieci i wywieziony na wysypisko. Wycieńczonego psiaka znaleźli pracownicy pracownicy wysypiska.
Dzięki szybkiej pomocy ludzi psiaka udało się odratować.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 16:22 10
Cytat:

dobry pitbul/amstaf/bulterier to martwy bulterier

Stary cie rura od odkurzacza kocha w nocy?

Mam psy od kiedy mialem 7 lat, w tym roku adoptowalem 3 letnia suke amstaf, najspokojniejszy pies jakiego w zyciu widzialem.
Wszystko zalezy od wlascicieli i od ich "reki", agresywne debile powinny miec zakaz posiadania nawet jamnikow, to samo tyczy sie miekkich p🤬d, ktore dalyby sobie nasrac na glowe. A, no i takie okazy jak ty.
Zgłoś
WielkiSzuM 2012-09-22, 16:27 15

Danie główne podano !

podpis użytkownika

*
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King

*
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 16:30 2
Matka tej dziewczynki która dała jej tego psa jako prezent to prostytutka, a ojciec jest gównojadem w pobliskim stawie, czego oczekiwaliście po takich rodzicach ??
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 16:30 5
@2up

lecz się, koleś
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 16:30 2
nie zesrajcie sie, to tylko pies.
Zgłoś
ritu4l 2012-09-22, 16:38 24
renderblender napisał/a:

nie zesrajcie sie, to tylko pies.

Bardzo chętnie bym cię osobiście wykastrował śrubokrętem, żeby takie gówno jak ty się przypadkiem nie rozmnożyło

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Szafransky 2012-09-22, 16:44 8
pesanserinusminor napisał/a:

dobry pitbul/amstaf/bulterier to martwy bulterier

dobry właściciel pitbula/bulteriera/amstafa to martwy właściciel

debile i ich pieski do gazu!

Chodź i powiedz mi to w oczy ... będzie materiał na harda jak Ci siekierę na łbie rozwalam mendo !!

podpis użytkownika

To straszne co narkotyki robią z ludźmi...
Śmiać się tak i żartować, być szczęśliwym... Państwo nigdy się na to nie zgodzi!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 17:02
stalowyszczur napisał/a:

Stary cie rura od odkurzacza kocha w nocy?

Mam psy od kiedy mialem 7 lat, w tym roku adoptowalem 3 letnia suke amstaf, najspokojniejszy pies jakiego w zyciu widzialem.
Wszystko zalezy od wlascicieli i od ich "reki", agresywne debile powinny miec zakaz posiadania nawet jamnikow, to samo tyczy sie miekkich p🤬d, ktore dalyby sobie nasrac na glowe. A, no i takie okazy jak ty.

oczywiście, te psy nie mają wrodzonej agresji, tak samo z lwami, każdy powinien mieć jednego w domu, w końcu to wszystko zależy od wychowania

Cytat:

Chodź i powiedz mi to w oczy ... będzie materiał na harda jak Ci siekierę na łbie rozwalam mendo !!

a nie mówiłem, że każdy właściciel takiego pieska to zj🤬y dresik. c🤬j ci w dupę prywmitywie, idź pobrylować z ziomusiami i pieskiem pod blokiem niemyty plebsie
Zgłoś
Ileev 2012-09-22, 17:06
ojojoj, smutne.
żartowałem. c🤬j mnie to obchodzi.
Zgłoś
kaziolord 2012-09-22, 17:27 1
Niema złych psów są tylko pop🤬leni właściciele.
Zgłoś
NaszaKlasa 2012-09-22, 17:44 1
963 miliony ludzi głoduje na świecie. Co pięć sekund na świecie z głodu umiera jedno dziecko. 20 tysięcy dziennie. A liczba głodujących na świecie wzrosła 0 40 milionów w ciągu ostatniego roku.

3 miliardy ludzie na świecie usiłuje przeżyć za 2 dolary dziennie. Blisko 1/4 ludzi - 1,3 miliarda - żyje za mniej niż 1 dolar dziennie. Tymczasem aktywa 358 miliarderów przewyższają łączne dochody roczne krajów, które zamieszkuje 45% ludności świata. Suma aktywów trzech najbogatszych ludzi świata jest większa, niż łączny PKB wszystkich krajów najmniej rozwiniętych.

w Wielkiej Brytanii co roku marnuje się 1,6 mln ton pełnowartościowego jedzenia, które nigdy nie trafia do klientów. Na całym świecie można to liczyć w dziesiątkach milionów

A was k🤬ica chyta bo jeden pies PRAWIE umarł.

Bo lepiej sie zająć tym, żeby karp nie cierpiał przy zabijaniu a nie problemem bezdomnych i głodujacych. Mam wrażenie że niektórzy traktuja swoje zwierzęta lepiej od ludzi. To jest chore!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 17:56 2
Ludzie powinni mieć prawo urządzać lincze nad takimi kreaturami - za znęcanie się nad zwierzętami. Schodziłoby się pół wsi z kamieniami i zaczynałaby się zabawa. W dwójnasób pożyteczne by to było: z jednej strony każdy by się kilka razy poważnie zastanowił nad maltretowaniem kogokolwiek, a po drugie, sąsiedzi by się integrowali.

W ogóle jestem zdania, że po prawomocnym wyroku sądu, wyrok powinien być do wyboru: ciężkie roboty (np. wycinka lasu gdzieś w Finlandii lub inna praca, której nikt nie chce wykonywać, ale jej owoce są ludziom niezbędne) minimum 10 lat (nawet za kradzież) lub sprawiedliwość z ręki ludu. Przy takim ultimatum przestępczość na pewno by spadła prawie do zera.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 19:34
ludzie są moralnie odpowiedzialni za gatunki które oswoili i uzależnili od siebie, gorzej jak człowiek nie jest oswojony
Zgłoś
malin71 2012-09-22, 19:58
@pesanserinusminor powiedz mi, miałeś kiedyś któregoś z tych psów,o których piszesz?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-22, 20:03
malin71 napisał/a:

@pesanserinusminor powiedz mi, miałeś kiedyś któregoś z tych psów,o których piszesz?

nie miałem nigdy lwa, uważam, że trzymanie takiego zwierzęcia w domu jest niebezpieczne. Pewnie i tak bezmózgie dresiki nie uchwycą analogii
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie