Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mocz 2021-10-08, 22:06
Marek_0485_pol napisał/a:

Barany j🤬e !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten j🤬y śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. J🤬 c🤬li którzy jeżdżą takim syfem, j🤬i narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !

Gruzu? Twój odbyt musi bardzo cię szczypać
Zgłoś
sirmlcs 2021-10-08, 22:45 2
Co to za rejestracja w ogole? A dziadek nawet się nie otarł o autko Już nie mówię o umiejętności zawracania panów policmajstrów
Zgłoś
LubięFacetów 2021-10-08, 22:48
Co nie wejdę na sadola to jakaś wrzutka autorstwa Jesse.Pinkman, gość tutaj ma jakiś etat czy jaki c🤬j?
Zgłoś
Justynka99 2021-10-08, 23:05 1
Tutaj jest współwina.

Wina kierowcy, bo powinien się zatrzymać i ustąpić pierwszeństwo.
Wina pieszego, bo pieszemu nie wolno wejść na jezdnię, dopóki pojazd całkowicie się nie zatrzyma. Zgodnie z prawem nawet jak kierowca mruga światłami, czy macha ręką - nie wolno wejść do momentu, aż całkowicie się zatrzyma.
Zgłoś
noonex 2021-10-08, 23:13 1
coś nikt nie zauważył że policjanty na drugim, bardziej oddalonym pasie zatrzymali się i pana przepuszczali, znaczy nie było to takie niespodziewane.
Zatrzymanie prawka na rok - tak bym to widział.
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-10-08, 23:20
mam nadzieje ze kierowcy dojebią porządny mandat
Zgłoś
bimaczow 2021-10-08, 23:25
Jak dla mnie było by to wtargnięcie

podpis użytkownika

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
Rob3rt88 2021-10-08, 23:29 2
ale cymbaly z Was, tu nie zawinił pieszy czy nawet nie lubiane BMW, tu najbardziej zawinił k🤬a kierowca policyjny... od kiedy stajesz i wstrzymujesz ruch od swojej lewej strony na przejsciu ?

wielu powie ze k🤬a sie znam, a no k🤬a znam bo przez to ze tak zrobiłem oj🤬em 1 test na prawko k🤬a i żem sprawdził, ogólnie prawo mówi ze jeżeli z Twojej lewej nie ustępuje albo nie daje oznak ze bedzie ustępował nie możesz tamować ruchu
Zgłoś
~Dostojny 2021-10-08, 23:43 1

Barany j🤬e !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten j🤬y śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. J🤬 c🤬li którzy jeżdżą takim syfem, j🤬i narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !

Widząc policjantów zatrzymujących się przed pasami i puszczających pieszą k🤬ę, zdrowy rozsądek nakazywałby też się zatrzymać, ale ten kierowca nie zachował się tak, i piwko dla niego za trzymanie się własnych zasad. Pieszy robal ma stać i czekać aż będzie wolne (głównie dla własnego bezpieczeństwa).

Jak zawsze będę stał na pasach, i będę widział debila w gruzie będę rzucał kamieniem w szybę , może egoista się obudzi że nie jego gruz ma pierwszeństwo...

Teraz to już doj🤬eś do pieca. Wygląda to na metodę połowu ryb, bo nawet niedoj🤬y umysłowo dzieciak nie napisałby czegoś takiego.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
shiters 2021-10-08, 23:49 3
Mocz napisał/a:

Gruzu? Twój odbyt musi bardzo cię szczypać

a jak nazwac stare jak swiat e39 z dziurawą podłogą i padniętą pompą progową? xD bemy to smietniki, kazdy normalny czlowiek to dostrzega, te auta nie maja w sobie nic ciekawego
Zgłoś
~Dostojny 2021-10-09, 0:09 1
shiters napisał/a:

a jak nazwac stare jak swiat e39 z dziurawą podłogą i padniętą pompą progową? xD bemy to smietniki, kazdy normalny czlowiek to dostrzega, te auta nie maja w sobie nic ciekawego

Już nie przesadzaj. To byłyby całkiem fajne auta, gdyby nie umiłowały ich tak sobie j🤬e czereśniaki.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
elkriso83 2021-10-09, 0:28 1
Dobra, dość tego. Kiedyś miełem tu konto ale nawet nie pamietam z jakiego maila. Założyłem specjalnie nowe w nadziei, że ktoś mi odpowie na pytanie, czy można jakoś ignorować posty tego idioty? Jak widzę @Jesse.Pinkman to tęsknię za BongManem
Zgłoś
jazeck 2021-10-09, 0:37
Idioci, najpierw pieszego do klatki i pogoń za autem, do wyjaśnienia!!!

C🤬ja zrozumielu, zaraz znowu kogoś op🤬lą, albo pobiją, a jak wojna to sp🤬olą do niemiec bezpaństwoscy złodzieje. Albo do Radomia na call center...
Zgłoś
Tuco 2021-10-09, 1:08
Ech, te śmieszne spory w komentarzach... Ciekawe czy biegli specjaliści byliby tacy rozsądni w swoich wywodach, gdyby tak nagle wprowadzono obowiązek zatrzymywania się pociągów na skrzyżowaniach z jezdniami, bo od teraz samochód ma bezwzględne pierwszeństwo...
Zgłoś
Pereze87 2021-10-09, 6:53
K🤬a ja bym przjechał po nim ze 100 x .. takich debili trzeba eliminowac .. droga jest dla aut a nie dla pieszych .. w PL co 100 m są pasy .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie