Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jacson 2025-02-16, 11:40
Geraldinio napisał/a:

Kiedy wybuchnie III światowa, to już nie będziecie musieli szerzyć swojej goebelsowskiej propagandy. Wierz mi, po was też przyjdą, towarzyszu. Wtedy mam nadzieję, że to mój granat z drona sprawi, że będziesz zdychał długo i w niewyobrażalnych cierpieniach.

Ojojoj...tego granata to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić...pewnie nie jeden już tam był hahahaha
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-02-16, 11:57
Geraldinio napisał/a:

Kiedy wybuchnie III światowa, to już nie będziecie musieli szerzyć swojej goebelsowskiej propagandy. Wierz mi, po was też przyjdą, towarzyszu. Wtedy mam nadzieję, że to mój granat z drona sprawi, że będziesz zdychał długo i w niewyobrażalnych cierpieniach.

O k🤬a wiedzę tu i po poprzednikach, że ładnie mózgi rozj🤬e..
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-16, 12:06
Smokw napisał/a:

A według Ciebie to co miała zrobić?

Przede wszystkim nie wchodzić na jezdnię, gdy jadą po niej samochody, a najlepiej to nie stać też przy samych pasach, by nie prowokować uprzejmych pedziów do zatrzymywania się i stwarzania niebezpieczeństwa.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Smokw 2025-02-17, 11:41
Dostojny napisał/a:

Przede wszystkim nie wchodzić na jezdnię, gdy jadą po niej samochody, a najlepiej to nie stać też przy samych pasach, by nie prowokować uprzejmych pedziów do zatrzymywania się i stwarzania niebezpieczeństwa.

Rozwaliłeś system. To właśnie przez takich jak Ty stoje w samochodzie przed przejściem i nie przechodzicie pomimo tego, że zatrzymało się już wp🤬du aut. Jesteś zwykłą cipą i zawalidrogą.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-17, 12:01
Smokw napisał/a:

Rozwaliłeś system. To właśnie przez takich jak Ty stoje w samochodzie przed przejściem i nie przechodzicie pomimo tego, że zatrzymało się już wp🤬du aut. Jesteś zwykłą cipą i zawalidrogą.

Nie jestem pieszym. I przyhamuj mordę. Zlewaczonych pedałów, którzy zatrzymują się przed przejściami, należy wysłać na biegun północny, niech się tam jebią w dupę, k🤬y niemyte

podpis użytkownika

Zgłoś
TesciowaMala-- 2025-02-19, 23:24
@Dostojny: w tym akurat przypadku to wina kierowcy. Inni potrafili się zatrzymać, a tylko on nie. Do tego po łuku jazdy można zauważyć, że już wcześniej wypadł z pasa.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-20, 11:41
TesciowaMala-- napisał/a:

@: w tym akurat przypadku to wina kierowcy. Inni potrafili się zatrzymać, a tylko on nie. Do tego po łuku jazdy można zauważyć, że już wcześniej wypadł z pasa.

Tyle że ja nie rozpatruję kto jest winien według przepisów (bo to jest wiadome). Kierowca się zagapił, i takie właśnie zdarzenia należy brać pod uwagę, gdy wchodzi się na jezdnię, bo w starciu pieszego z samochodem, to pieszy doznaje urazu - tu babie się upiekło, może to ją czegoś nauczy.

podpis użytkownika

Zgłoś
Smokw 2025-02-28, 8:25
Dostojny napisał/a:

Tyle że ja nie rozpatruję kto jest winien według przepisów (bo to jest wiadome). Kierowca się zagapił, i takie właśnie zdarzenia należy brać pod uwagę, gdy wchodzi się na jezdnię, bo w starciu pieszego z samochodem, to pieszy doznaje urazu - tu babie się upiekło, może to ją czegoś nauczy.

Czyli należysz do tych p🤬deuszy, co stoją na pasach i czekają aż wszystkie samochody w zasięgu wzroku się zatrzymają.
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-28, 11:26
Smokw napisał/a:

Czyli należysz do tych p🤬deuszy, co stoją na pasach i czekają aż wszystkie samochody w zasięgu wzroku się zatrzymają.

Nie pajacuj, pisałem przecież, że nie jestem pieszym.

podpis użytkownika

Zgłoś