Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pig wadżajna
BigLebovsky • 2025-03-25, 19:22
Łapcie z lektorem żeby było łatwiej przyrządzić. Jak kto nie ma dostępu do grubej lochy to pisać do Baronessy może ogarnie jakąś grubą toware.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zmieniono 2 razy Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-03-25, 22:48
żmij napisał/a:

Dzisiaj, w dobie internetu? Nie musi nawet opuszczać sadola, wystarczy zmienić dział na Hard.

Cheech Marin przezajebisty Mexicano a Cheech and chong`s up in smoke to kino stulecia... kto jarał i oglądał ten wie
Zgłoś
sothis 2025-03-25, 22:59
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Dokładnie, widziałem już tysiące cipek.
A od zmierzchu do świtu to wybitne kino. 😀
Nie jestem gotów na takie poświęcenie, poza tym jaram dużo fajek. To nie świńskie c🤬y mnie wykończą.🙂

Fajki są c🤬jowe, żadnego klimatu.
Cygara są fajniejsze bo robią klimat, mają smak i nie są robione z odpadów.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-25, 23:03 1
sothis napisał/a:

Fajki są c🤬jowe, żadnego klimatu.
Cygara są fajniejsze bo robią klimat, mają smak i nie są robione z odpadów.

Fajnie,fajnie. Pewnie popijasz kubańskie cygara szkocką i czujesz się jak Schwarzenegger po ubiciu t-100. Zazdroszczę.🙂
Zgłoś
sothis 2025-03-26, 0:48 1

Fajnie,fajnie. Pewnie popijasz kubańskie cygara szkocką i czujesz się jak Schwarzenegger po ubiciu t-100. Zazdroszczę.🙂

Kubańskie są drogie, ciezkodostępne i ponoć często podrabiane.
Palę raczej producenta Casa Magna, podstawową linię. Cenowo do 5 dych za takie na godzinę zabawy a jak pokombinujesz to taniej. I tanio i drogo
A smakowo to najlepiej z espresso
Zgłoś
BigLebovsky 2025-03-26, 5:28 1
sothis napisał/a:

Kubańskie są drogie, ciezkodostępne i ponoć często podrabiane.
Palę raczej producenta Casa Magna, podstawową linię. Cenowo do 5 dych za takie na godzinę zabawy a jak pokombinujesz to taniej. I tanio i drogo
A smakowo to najlepiej z espresso

Brawo ty. Wreszcie jakiś głos rozsądku na sadolu. Ostatnio znajomy przywiózł mi La Esmeraldy,ale wenezuelskie. Całkiem przyzwoite.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-26, 9:43

Czy ja dobrze skumałem? Świńska c🤬a może powodować raka? Co to za p🤬lenie:)

Wp🤬lanie mięsa zawierającego gruczoły limfatyczne jest w c🤬j niezdrowe i dlatego w cywilizowanych krajach takie rzeczy idą do utylizacji/na paszę. W trzecim świecie to przysmak na równi z jajami wielbłądów i innymi smakołykami
Zgłoś
elim 2025-03-26, 16:10 1
I po tych wszystkich zabiegach w ostatecznej smażonej postaci nadal zalatują rybą
Zgłoś
MammaMia 2025-03-28, 8:47
Ja jebie! 🤣
Zgłoś