bardzo szczera rozmowa z młodą damą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xgregor napisał/a:
Polska rzeczywistość
A co najgorsze takich jest coraz więcej, Ameryka się robi jak w tych programach w MTV
No wie wiem czy w ogóle wie jak patelnia wygląda, i czy nie otruje
Dziewucha stworzona tylko do jednego
Na bank wie jak wygląda patelnia
I oczywiście "nie?" na końcu nie zabrakło
konto usunięte
2012-11-21, 10:31
Boże, nie chcę mieć córki
konto usunięte
2012-11-21, 10:47
konto usunięte
2012-11-21, 11:05
Mamusia musi być dumna...
konto usunięte
2012-11-21, 11:40
No ktoś kiedyś będzie musiał ją wziąć za żone i żeby mu urodziła dzieci (w 72% pewnie i tak nie będą jego) - współczucia.
Mam do niej kontakt. Dam namiary pod warunkiem dostania przynajmniej 50piw
konto usunięte
2012-11-21, 12:57
Odpaliłam filmik żeby zobaczyć "pijacką rozmowę", która w większości przypadków (przynajmniej z mojego doświadczenia) jest zabawna i często dużo ciekawsza niż na trzeźwo. Gruba pomyłka..
W sumie, potem się Wam chłopy nie dziwię, że takie zdanie macie o polkach. Po obejrzeniu tego materiału po prostu sama zastanawiam się co się dzieje w głowach tych pustaków. A potem laski domagają się godnego traktowania... Elokwencja tej dzieweczki też powala na kolana.
konto usunięte
2012-11-21, 14:02
to moja siostra cioteczna gruuuuuuuuuuubooooo,
konto usunięte
2012-11-21, 15:18
@ Radoslav77 - Ciebie interesuje 25-30 letnia dziewica, nigdy nie golona, taka co w szarym polarze lata na roraty?
konto usunięte
2012-11-21, 15:36
I dlatego ja wole pojechac do prywatnego mieszkania, zaplacic za profesjonalna usluge w milej, kulturalnej atmosferze uroczej pani, niz borykac sie z klubowymi wiesniarami czesto bez urody ( jak ta z filmiku) i oglady, ktore tylko czekaja na kilka fri drinkow jako zapitka do loda w zaszczanym kiblu... tez mi przyjemnosc...
konto usunięte
2012-11-21, 15:53
jestem z biaej wiec piwo:)
konto usunięte
2012-11-21, 15:59
No to jak się tyle r🤬ała to z jakimiś leszczami/gośćmi bez jakichkolwiek standardów . I nie, nie mówię tutaj o inteligencji. Dziewczyna jest po prostu brzydka. Też nie wiem czemu w tego loda tak nie wierzycie. Jak przynajmniej lodzika zrobiła to dobrze o niej świadczy. Osobiście nie potępiam luźnego podejścia do seksu(oczywiście w jakiś normach), w końcu i my z tego korzystamy.