Linekk napisał/a:
Jakoś tak się przyjęło, że nie, to taka "norma".
Bo kobiecie niby nie wypada - jej już się nie wolno upić
podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!
Konto usunięte
2009-10-19, 17:20
Modliszka, niestety takie są realia, nikogo nie dziwi jak facet się uchleje a co innego jak jakaś babka. Nic z tym nie zrobisz, no chyba że wygrasz wybory do parlamentu.
luki24 Myślę, że parlament tu nic nie wskura: raczej mentalność co poniektórych osób powinna się zmienić.
podpis użytkownika
Konto usunięte
2009-10-19, 17:23
Cytat:
Bo kobiecie niby nie wypada - jej już się nie wolno upić
Wolno się upić, ale nie zataczać.
Konto usunięte
2009-10-19, 17:26
Kobieta jak się upije to powinna od razu do łóżka iść i grzecznie na faceta czekać... A nie się szlajać i zataczać
Konto usunięte
2009-10-19, 17:26
Modliszka, Ci "co poniektórzy" to raczej większość ludności tego świata. Tylko Turbodymomen może temu podołać
Baalp ale jakoś do tego łóżka musi dotrzec
,
luki24, i to mnie właśnie wk🤬ia. Ale akurat na to co ktoś pomyśli jak jestem pod wpływem % Mam wyj🤬e < jakby to Baalp powiedział

>
podpis użytkownika
Konto usunięte
2009-10-19, 17:39
Modliszka napisał/a:
Ale akurat na to co ktoś pomyśli jak jestem pod wpływem % Mam wyj🤬e < jakby to Baalp powiedział >
ja tak samo ale ploty długo się niosą zwłaszcza u mnie na wsi. A jeszcze takie jedno spostrzeżenie mam: facet jak się upije to czasami odp🤬la mianane ale kobieta to w tym bije na głowe...
luki24 napisał/a:
ja tak samo ale ploty długo się niosą zwłaszcza u mnie na wsi. A jeszcze takie jedno spostrzeżenie mam: facet jak się upije to czasami odp🤬la mianane ale kobieta to w tym bije na głowe...
Nie generalizuj- niektóre kobiety owszem
Wiem coś o tym, mentalność osób na wsi i co najciekawsze nie tylko starszych ale dotyczy to wszystkich.
Przyjdzie taki jeden <na> z imprezy i powie mamusi co "Zośka" wyprawiała na dyskotece .... a mamusia sąsiadce itd....
podpis użytkownika
MY? społeczeństwo? jesteśmy jego bardzo nieweilkim wycinkiem-wręcz błędem statystycznym
Kobieta też człowiek! A człowiek pić musi!
podpis użytkownika
Tym samym mózgiem myśleć i wierzyć?
Konto usunięte
2009-10-19, 20:43
Cóż za hipokryzję widzę tu w niektórych przypadkach.
"Ja się upiję to jest ok, laska się upije to jest be"
Mi to tam nie przeszkadza, lubię się sam upić i jak laski się upiją, wtedy jest zabawnie, jeszcze nie widziałem przypadku, żeby zaczęły ślimtać czy żeby się im agresor włączał, bo zwyczajnie z takimi nie piłem, zauważyłem, że to się zdarza tylko tym plastikowym tworom kobieto-podobnym z, którymi na szczęście nie mam do czynienia.
Konto usunięte
2009-10-19, 23:00
Ciekawe czy dałyby rade stać osobno
Konto usunięte
2009-10-19, 23:08
Modliszka napisał/a:
A zataczający się facet ??
Hehe... Nie ma to jak kobieca riposta