Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................z 2020-06-18, 9:45
Ino on chciał na tę drugą stronę k🤬a .
Zgłoś
Pedofilek 2020-06-18, 9:53
TranzystorWyklęty napisał/a:

No pewnie, może jeszcze odwieść naj🤬ego królewicza do domu i po drodze zrobić zakupy na kaca, żeby nie cierpiał następnego dnia. Pić trza umieć. Nap🤬li się taki cham, stwarza zagrożenie i utrudnia ruch.

Dokładnie. tak należy postąpić a nie targać po ziemi
Zgłoś
ZgRyZ 2020-06-18, 12:01
on nie przeszedł, on się wręcz prześliznął.
Zgłoś
RoBoTRoN 2020-06-18, 22:08
DuchCzempa napisał/a:

Ty to pewnie jesteś jednym z tych co się zatrzymują przed strzałką w prawo.

Ja się ZAWSZE zatrzymuję na strzałce w prawo, odkąd prawie rozjechałem gówniaka co jechał na rowerku na j🤬ym czerwonym więc p🤬l się parówo bez wyobraźni... J🤬y wielki pan "co to k🤬a nie ja.." Tfu..!
Zgłoś
~Dostojny 2020-06-18, 23:18
RoBoTRoN napisał/a:

Ja się ZAWSZE zatrzymuję na strzałce w prawo, odkąd prawie rozjechałem gówniaka co jechał na rowerku na j🤬ym czerwonym więc p🤬l się parówo bez wyobraźni... J🤬y wielki pan "co to k🤬a nie ja.." Tfu..!

Pięknie się obsrałeś, ministranciku

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
dOpieca 2022-08-11, 23:59
Anonymous napisał/a:

No pewnie, może jeszcze odwieść naj🤬ego królewicza do domu i po drodze zrobić zakupy na kaca, żeby nie cierpiał następnego dnia. Pić trza umieć. Nap🤬li się taki cham, stwarza zagrożenie i utrudnia ruch.

pewnie nie raz sie tak naj🤬es a teraz strugasz bohatera
Zgłoś