J🤬iutki sobie pozwala.
później policjant spyta:
Pił pan?
- Panie wladco, tyylko jedno pjjiwko psysiegam...
Dla niecierpliwych 7:05
A gdyby się wj🤬 w rodzinkę z 3 dzieciaków??
A inni uczestnicy ruchu mieli radochę (nie mam im za złe sam bym śledził rozwój "wypadków") a żaden nawet nie zawiadomił policji.
podpis użytkownika
Czytaj
poezję , czytaj oczy nie wypadną.
To cud że tą skodziną chłopcy zdążyli się zatrzymać, typowe zachowanie brudnego wąsa co to zdania w języku wroga sklecić nie potrafi i nie zadzwoni. Nawalony dzwonnik za takie atrakcje w swoim kraju odpowie w bolesny sposób a nie jak w naszym kraju cebulą kwitnącym...
o................z
2014-01-04, 16:59
"awaryjne wlaczyc" -ja p🤬le
tez dobry tuman ten kierowca nagrywajacego.
prawie i byłaby zmiana działu
podpis użytkownika
Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
K🤬a, a tak liczyłem na to, że ten typek w żółtych portkach otwiera te drzwi po to, żeby ten z telefonem mu wkleił buta w ryj
w................a
2014-01-04, 17:24
nie piłeś ! nie jedź !
@up
Piłeś ! jedź !
I zabij siebie lub kogoś
Gdyby nagrywający nie był taką p🤬dą i miał normalny samochód a nie jakiegoś trupa to byśmy idealnie widzieli moment p🤬lnięcia.
"(...) co ty k🤬a, on tam nie żyje..." - a jednak żyje
dla tych co nie zakumali - to Szwecja a nie Polska
Topiony_serek napisał/a:
GPS? Ludzie po prawej stronie masz białe słupki z oznaczeniem na którym kilometrze drogi jesteś. Tylko najpierw trzeba wiedzieć na jakiej się jest drodze....
Chyba nie zauważyłeś, że takich słupków na filmie nie ma, bo akcja nie dzieje się w Polsce.
@pawel6
Być może nagrywający jechał z/do roboty i miał samochód służbowy. Sam niedawno jeździłem trupem, który "sypał się, jak k🤬a na zakręcie" a mimo to miał aktualny przegląd i trzeba jechać.
Co do policji, to widać, że podobnie jak u nas w Polsce. Niedawno miałem podobną sytuacje.
Gość jechał zygzakiem przede mną, więc nie jako konfident ( nie lubię podp🤬lać, ale nie chciał bym, żeby taki kierowca wjechał mi na czołówkę) , tylko jak osoba myśląca zatelefonowałem do naszych służb (czytaj policja) i dokładnie opisałem sytuacje jaka trasa, który kilometr itp. Dyspozytor przyjął zgłoszenie (jeszcze się ucieszył, twierdząc - że niedaleko jest patrol policji) i co? Minąłem drogówkę, lecz była ona zajęta wypisywaniem mandatu... Za przekroczenie prędkości (Wiem, bo się zatrzymałem i zacząłem dociekać, o co chodzi.). Więc pytam się, skoro stróże prawa dostają coraz to nowe wozy do ścigania wykroczeń, czemu nie wykorzystujemy ich tak, jak należy? Maść na ból dupy zażyłem...
Słupki to standard co najmniej europejski, chyba nie sądzisz że tylko my Polacy wpadliśmy na to genialne rozwiązanie.
podpis użytkownika
Czytaj
poezję , czytaj oczy nie wypadną.
a................1
2014-01-04, 23:54
niezle to u mnie:D
P................A
2014-01-05, 0:58
@UP @UP @UP
Hmmmm...
Kapus nie kapus, jebie mnie to co myslicie gimbazyjne zjebusy. Jak ktos jest naj🤬y i jedzie zygzakiem, to dozywotnio zabrac prawko, zabrac fure, dojebac ze 3-5 lat w puszce tak dla przestrogi. Nauczyc sk🤬ysynstwo jak jezdzic, dlaczego ludzie musza ginac za jakiegos p🤬lonego sk🤬ysyna bo jechal NAJ🤬Y??? We lbach wam sie poprzewracalo od tej papczanej telewizji i dopalaczy? Wafel nie zadzwonil a mogl, pewnie nawet jezyka nie znal, nie wrzucil by pozniej filmiku na TUBE, bo by wstyd byl ze kaleczy i sie nie dogadal z wladzami. BURAK!!! Jeden z drugim, k🤬a, k🤬a, k🤬a i ja p🤬le, patrz jak lodka lata.
Mam WK🤬A jak to zobaczylem, p🤬lone VICEROJE zaj🤬e na desce rozdzielczej, WONSATE STEFANY NA SAKSACH.
"- patrz synku patrz pijany jedzie, zaraz jebnie i zabije kogoś! patrz patrz!
- tato może zadzwonimy po policję?
- a tam p🤬lisz synku, lajki na jutube same się nie zbiorą!"