👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C0C0JUMBO napisał/a:
Co ty p🤬lisz chłopieSamochód w dużych miastach to raczej problem niż ułatwienie...

dignogato napisał/a:
Według mnie, on wcale nie jest pijany. Gdybym ja musiał jechać francuskim gównem dla bab, to moja reakcja pewnie byłaby podobna.
c🤬jec napisał/a:
Narzigoł na lwa, bo mu się jazda tym gównem nie podoba.
O k🤬a jeden to dumny właściciel Hummera H1, a drugi pop🤬la do swojej gównoroboty za 2 tys zł. na klatę swoim Koenigseggiem.
Te k🤬a wasze zj🤬e wojenki, że ta marka to gówno, ale to co ja mam, jest zajebiste, to się odp🤬l! W historii każdej marki znajdzie się model, który był niewypałem, i model, który można brać w ciemno. Ale wy, jako wsiurskie polaczki z przekonaniami wbitymi tępą motyką w te czerwone zapite łby nie zrozumiecie.
dignogato napisał/a:
Według mnie, on wcale nie jest pijany. Gdybym ja musiał jechać francuskim gównem dla bab, to moja reakcja pewnie byłaby podobna.
A na co dzień jeździsz mercedesem z własnym kierowca.
Oczywiście jak ci mamę dla na bilet.
Wiewór napisał/a:
A na co dzień jeździsz mercedesem z własnym kierowca.
Oczywiście jak ci mamę dla na bilet.
Czy wy k🤬a czytacie swoje wypociny przed zatwierdzeniem? Niechlujstwo w pisaniu to też niechlujstwo w życiu.
C0C0JUMBO napisał/a:
Samochód w dużych miastach to raczej problem niż ułatwienie... A co tam na Podlasiu? Twój komentarz to listonosz przepisywał z telegramu?
Tak sobie tłumacz darcie zelówy

ty dignogato , to pewnie wymiatasz na całą wieś swoim wypasionym cinquecento.
"Wlodar" twój "Kierowca Peżygota" to jest mistrzostwo. masz piwo.
"Wlodar" twój "Kierowca Peżygota" to jest mistrzostwo. masz piwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie