Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kabe 2012-04-01, 13:08
a żeby tak się te wszystkie niebieskie sk🤬ysyny od tego gazu podusiły.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-01, 13:33
Może to był środek na owady a nie gaz pieprzowy, ta fujara pomyliła pojemniki i ot co
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-01, 13:33 3
pomimo tego ze jest nacpany/pijany nadal zachowuje sie kulturalnie. Kontaktuje i chce wspolpracowac - poprostu nie chcial zeby zabrali go na siłe. Piwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-01, 13:36
ten wasz wytrzymały sk🤬iel jest na PCP. Filmik z dokumentu. elo
Zgłoś
lenon90 2012-04-01, 13:57
czemu żaden na solo nie poszedł? tchórze
Zgłoś
Kaszysz 2012-04-01, 14:07 1
czytam te komentarze internetowych napinaczy którzy styczność policji mieli tylko w trzynastym posterunku to brakuje mi słów. Każdy się napina do momentu gdy mu kilku typa zgw🤬ci i pobije żonę matkę albo córkę. Albo jak się trafi jakiś popie... świr który będzie nękał Ciebie albo Twoją rodzinę to wtedy będziesz 3 razy dziennie na komisariacie błagał policję o reakcję.

ps.
To społeczeństwo sięga dna, no ale czego się spodziewać jak idolami dzisiejszej młodzieży są zespoły typu firma.
Zgłoś
Borsuk1987 2012-04-01, 19:42
Kaszysz napisał/a:

czytam te komentarze internetowych napinaczy którzy styczność policji mieli tylko w trzynastym posterunku to brakuje mi słów. Każdy się napina do momentu gdy mu kilku typa zgw🤬ci i pobije żonę matkę albo córkę. Albo jak się trafi jakiś popie... świr który będzie nękał Ciebie albo Twoją rodzinę to wtedy będziesz 3 razy dziennie na komisariacie błagał policję o reakcję.

ps.
To społeczeństwo sięga dna, no ale czego się spodziewać jak idolami dzisiejszej młodzieży są zespoły typu firma.

Nie chce tu nikogo bronić a w szczególności tych pół mózgów z firmy czy jak to tam się zwą ale ty to kto jesteś jak nie szeroko rozumiana młodzież?

podpis użytkownika

Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-02, 1:26
Mogli jeszcze do niego zacząć strzelać, przecież miał przewagę ich było tylko 10 a on sam.
Zgłoś
kigenPL 2012-08-10, 14:43
oni k🤬a szamponem psikali
Zgłoś