Jeśli to nie jest fejk to prawdopodobnie najśmieszniejsze wideo jakie widzialem!

Gruby za parę lat, ubiega się o pracę.
- A więc chce Pan u nas pracować. Kwalifikacja niby wystarczające, ale mamy tu napisane, że pod wpływem alkoholu śmiertelnie potrącił Pan człowieka. Biorąc to pod uwagę - niestety musimy odrzucić Pana kandydaturę.
- To nie tak... Ja go pieszo potrąciłem, idąc chodnikiem, a on był bardziej pijany ode mnie... i wziął umarł.
- Ma mnie Pan za idiotę? Tam są drzwi!
- A więc chce Pan u nas pracować. Kwalifikacja niby wystarczające, ale mamy tu napisane, że pod wpływem alkoholu śmiertelnie potrącił Pan człowieka. Biorąc to pod uwagę - niestety musimy odrzucić Pana kandydaturę.
- To nie tak... Ja go pieszo potrąciłem, idąc chodnikiem, a on był bardziej pijany ode mnie... i wziął umarł.
- Ma mnie Pan za idiotę? Tam są drzwi!

Ale jeszcze gość chciał uciec z miejsca wypadku. Sadol. Pojdzie na 8lat do pierdla.

Dlaczego ten film nie ma 1000 piw?
Przecież to jest mistrzostwo

Git majonez. Najśmieszniejsze jest to, że jak by ten koleś zdepnął po pijaku jakiegoś małego pieska, to najwięksi sadyści podnieśli by wrzawę
A jak obalił dziadeczka, wszystko wporząsiu.

K🤬a jeszcze mi łzy ze śmiechu pokapują
Najlepszy filmik w tym miesiącu
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

Najlepszy filmik w tym miesiącu

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Hahaha, piwo w c🤬j. Gruby stoi naj🤬y, nie ogarnia, kamerzysta się śmieje, dziadek nie żyje, k🤬a jak jakiś chory film.

haahha 36sec to chyba brat Michał Milowicza, normalnie te same gęby, a ten wyraz twarzy!
Uchwycenie tego kamerą było jak 6 w totka

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Pijacy wytwarzają jakieś pole grawitacyjne. Zabił dziadka pójdzie siedzieć za chłopa. Dziadek przynajmniej nie opuścił świata na trzeźwo.