👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli to nie jest fejk to prawdopodobnie najśmieszniejsze wideo jakie widzialem!

Gruby za parę lat, ubiega się o pracę.
- A więc chce Pan u nas pracować. Kwalifikacja niby wystarczające, ale mamy tu napisane, że pod wpływem alkoholu śmiertelnie potrącił Pan człowieka. Biorąc to pod uwagę - niestety musimy odrzucić Pana kandydaturę.
- To nie tak... Ja go pieszo potrąciłem, idąc chodnikiem, a on był bardziej pijany ode mnie... i wziął umarł.
- Ma mnie Pan za idiotę? Tam są drzwi!
- A więc chce Pan u nas pracować. Kwalifikacja niby wystarczające, ale mamy tu napisane, że pod wpływem alkoholu śmiertelnie potrącił Pan człowieka. Biorąc to pod uwagę - niestety musimy odrzucić Pana kandydaturę.
- To nie tak... Ja go pieszo potrąciłem, idąc chodnikiem, a on był bardziej pijany ode mnie... i wziął umarł.
- Ma mnie Pan za idiotę? Tam są drzwi!

Ale jeszcze gość chciał uciec z miejsca wypadku. Sadol. Pojdzie na 8lat do pierdla.

Dlaczego ten film nie ma 1000 piw?
Przecież to jest mistrzostwo

Git majonez. Najśmieszniejsze jest to, że jak by ten koleś zdepnął po pijaku jakiegoś małego pieska, to najwięksi sadyści podnieśli by wrzawę
A jak obalił dziadeczka, wszystko wporząsiu.

haahha 36sec to chyba brat Michał Milowicza, normalnie te same gęby, a ten wyraz twarzy!
Pijacy wytwarzają jakieś pole grawitacyjne. Zabił dziadka pójdzie siedzieć za chłopa. Dziadek przynajmniej nie opuścił świata na trzeźwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie