podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Nie do końca jest to prawda, bo jak najbardziej możesz nagrywać w zamkniętych pomieszczeniach, w tym np. urzędach. Nie możesz jednak publikować bez ważnego interesu publicznego. Tutaj taki nie zachodzi
No k🤬a ciekawe.
Powodem odmowy sprzedaży nie był fakt nagrywania. Poza tym nagrywać można ale ten zjeb upublicznił jej wizerunek a tego nie można.
C🤬jowe są te wasze prowokacje, chociaż na sadolowych głupków może i w sam raz.
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogardaStare w c🤬j.
Kogo interesuje sytuacja sprzed ćwierć wieku? CPN zlikwidowano 7 września 1999r. a stacji pozbyli się dużo wcześniej.
Poczytaj o definicji miejsca publicznego. Mógł nagrywac na stacji legalnie, a co do upowszechniania nigdzie nie mówiłem, ze mógł to zrobić, tylko o tym, ze baba drze pape i gada bzdury.
Szkoda, ze jestes takim skrajnym idiotą, ale czego sie spodziewać po sadolu, który widzi tylko czarne albo biale
aco? boisz się że cię UPA dojedzie?
Brawo dla Pani to jest prawidłowe podejście do szoszonów
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Nie do końca jest to prawda, bo jak najbardziej możesz nagrywać w zamkniętych pomieszczeniach, w tym np. urzędach. Nie możesz jednak publikować bez ważnego interesu publicznego. Tutaj taki nie zachodzi
Wk🤬iłem się. Zero szacunku dla cudzego kraju, który co jak co ale ratował ich życie w czasie wojny. Mam nadzieje że to nie żadna ruska prowokacja bo te pojeby zdolne sa do wszsytkiego
PIJANY UPA
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać. Żaden to powód odmowy sprzedaży, więc art 135 kw. Wiadomo, że filmik od połowy i c🤬j wie o co chodzi, ale darcie papy i wymyslanie przepisów średnio wychodzi zawsze
Laska wymyśla sobie jakieś nieistniejące prawa, bo każdy sobie moze każdego nagrywać.
nie bronię tylko się ich nie boję w przeciwieństwie do ciebie