Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
Pijarowe pierdzenie premiera
~Tołdi • 2011-11-12, 17:41
Premier gada o karaniu bandytów, którzy podczas marszu i jego blokady rozrabiali ale nie widział też zachowania pewnego tfu policjanta. PR pełną gębą.

Zgłoś
~Tołdi 2011-11-13, 12:58 1
sades698 napisał/a:

porównaj sobie nawet stroje na tym nagraniu i na tych pozostałych nagraniach -- prezentowanych w telewizji (sam z resztą wczoraj poruszałem się w rejonach politechniki warszawskiej i widziałem ich umundurowanie) --
zobacz jak byli ubrani prawdziwi policjanci - pełen mundur, czapka, kamizelka lub tarcza i biały duży hełm z przezroczystą załoną na oczy...

naprawdę każdy może założyć kamizelkę z napisem policja i strugać wariata

najgorsze, że jednak to kogoś dzisiaj przekonuje i stąd sie biorą potem inteligentne wybory obywateli naszego kraju... ech ciemnota -.-

Kolego nie słyszałeś o policjantach ubranych po cywilnemu w trakcie służby?

Do sprawy wrócę jak zostaną opublikowane potrzebne materiały i proszę bez napinki
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-13, 13:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cryan 2011-11-13, 13:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2011-11-13, 14:00
Sto metrowych penisów wrzucającemu w miejsce, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Bierz tego politycznego suchara, człowieku regularnie gw🤬cony analnie, i biegnij stąd.
Zgłoś
el polaco 2011-11-13, 16:03
Zgłoś
Phallucifer 2011-11-13, 16:29
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-13, 17:07
sades698 napisał/a:

Polecam zauważyć, że policjanci tego dnia byli zgrani, przygotowani i ich działania były w pełni zorganizowane.
Nie wierzę, że pozwolonoby jednemu policjantowi odłączyć się od zwartej w szyk grupy broniących prawa fukncjonariuszy.
Poza tym nałożenie sobie na plecy kamizelki z napisem policja nie czyni z ciebie policjanta... Każdy se mogę taką nałożyć i udawać, że to policja napada na ludzi - kiedy tak naprawde to zwykły ćwierćinteligent w przebraniu jest.

Pozdrawiam ;] i nie plujmy bezpodstawnie na policję bo to mi się kojarzy z bandą JP a nie z myślącymi ludzmi

porównaj sobie nawet stroje na tym nagraniu i na tych pozostałych nagraniach -- prezentowanych w telewizji (sam z resztą wczoraj poruszałem się w rejonach politechniki warszawskiej i widziałem ich umundurowanie) --
zobacz jak byli ubrani prawdziwi policjanci - pełen mundur, czapka, kamizelka lub tarcza i biały duży hełm z przezroczystą załoną na oczy...

naprawdę każdy może założyć kamizelkę z napisem policja i strugać wariata

najgorsze, że jednak to kogoś dzisiaj przekonuje i stąd sie biorą potem inteligentne wybory obywateli naszego kraju... ech ciemnota -.-

No taaak a Cezary Żak z serialu jest prawdziwym księdzem bo ma takie samo ubranko jak oni. Ogarnij się chłopie nie słyszałeś o czymś takim jak kryminalni, którzy chodzą po cywilu ? I każdy nosi ze sobą kajdanki..
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-13, 18:05
Zgłoś
tigerqaz 2011-11-13, 22:09
Zgłoś
sveq 2011-11-13, 23:11 1
A słyszały dzieci o czymś takim jak policja kryminalna? I widziały, jak ubrani chodzą tacy osobnicy? Właśnie.

Typ jest z kryminalnej, w dodatku ma torebkę, wszystko w celu prowokacji.

kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=20671
Tutaj macie dziewczyny zdjęcia i filmy z marszu. Nie sugerujcie się tylko tvnowskini i tpinfowskimi bredniami i propagandami.

Sława wielkiej Polsce!
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-13, 23:46
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-14, 1:39
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-14, 11:47
Zgłoś
kontownik 2011-11-14, 16:32 1
Zgłoś
sveq 2011-11-14, 22:46
Zastanawia mnie jeszcze fakt, że Komuchowski z ryżym już mieli przygotowany projekt ustawy o zaostrzeniu przepisów dot. Zgromadzeń...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem