Bajka, która 20 lat temu była dla nas zupełnie normalną bajką. Obejrzyjcie ją dzisiaj i sie nie zaśmiejcie..
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
ander000
"ale lasuje mózg, ze tez dzieci się na tym wyhowują"
nie widze tu nic negatywnego w tej bajce tak samo jak w bolku i lolku reksiu itp. w porownaniu do chlamu z cartoonnetwork) ktorego jestes zazartym fanem (wnioskuje po emotce)..
"ale lasuje mózg, ze tez dzieci się na tym wyhowują"
nie widze tu nic negatywnego w tej bajce tak samo jak w bolku i lolku reksiu itp. w porownaniu do chlamu z cartoonnetwork) ktorego jestes zazartym fanem (wnioskuje po emotce)..
No bez przesady, to już 35 lat temu lepsze dobranocki oglądałem, Bolek i Lolek, Żwirek i Muchomorek, Zaczarowany ołówek, Rumcajs i Miś Koralgol
miś koralgol wielki cham, bo pół litra wypił sam, teraz smacznie sobie śpi, goła baba mu się śni
miś koralgol wielki cham, bo pół litra wypił sam, teraz smacznie sobie śpi, goła baba mu się śni
mój dzieciak codziennie ogląda pingu na polsat jim jam i rasuje sobie mózg
spróbujcie sobie wyobrazic jak musialo wygladac nagrywanie dubbingu do tej bajki
@owiec_mf
tak się zastanawiam jakiej rasy będzie mieć Twoje dziecko mózg po tym jim jamie.
P.S. mi się mózg lasuje od niektórych komentarzy
tak się zastanawiam jakiej rasy będzie mieć Twoje dziecko mózg po tym jim jamie.
P.S. mi się mózg lasuje od niektórych komentarzy
haha pamietam ta bajke:) a foka to jakas zgrzana jest:) not not not
Archiwum X.
W 2:35 ryba leży koło przynęty a po przybliżeniu (2 sekundy później) ryby już nie ma ;o
W 2:35 ryba leży koło przynęty a po przybliżeniu (2 sekundy później) ryby już nie ma ;o
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie