Kieedyś z kumplem nagraliśmy za czasów op🤬lania sie na studiach
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
bloodwar napisał/a:
Bit i tekst lepszy niż w 90% polskiego hip-hopu. Tylko nie wyskocz przez okno po przeczytaniu tego komentarza
![]()
nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam takie wypowiedzi jak ta twoja. To ze ty znasz tylko Lecha rocha pawlaka i waszke g to nie znaczy, ze to jest 90 % hip hopu. to moze byc 90% twojego małego, internetowego swiata.
pozdro, prawdziwy fanie rapu (czy w twoim przypadku "fapu")
Tu nie ma ściemy! Bardzo życiowy tekst, poruszający tematykę trudnych relacji międzyludzkich- "Ruda, czarna czy blondyna, żadnej z nich nie będę dymał". Na Twoim miejscu popracował bym trochę nad wokalem...
Top Comment ma wielki znawca rapu
chylę czoła za tą znajomość, bo pewnie słyszałeś takich graczy jak TeTris, Łona, Smarki, Eldo, OSTR, Jimson, LaikIke1
))
Grillowany napisał/a:
Top Comment ma wielki znawca rapu
chylę czoła za tą znajomość, bo pewnie słyszałeś takich graczy jak TeTris, Łona, Smarki, Eldo, OSTR, Jimson, LaikIke1
))
No, widzę, że ktoś tu ma moją stronę
Nick "miszkapb" - jeśli PB odnosi się do Politechniki Białostockiej, to już wiem jakie kobiety cię zainspirowały
bloodwar napisał/a:
Bit i tekst lepszy niż w 90% polskiego hip-hopu. Tylko nie wyskocz przez okno po przeczytaniu tego komentarza
![]()
Po pierwsze chłopcze hip-hop to nie gatunek muzyki tylko subkultura. A po drugie hm... nie wiem ale nie chce mi się kasować już tego co napisałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie