👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
wrzose są sose
Kurna, miał swoje 5 minut za to "Jesteś zwycięzcą", ludzie się z tego śmiali, bo traktowali go jak debila, a on chce na tym budować jeszcze jakąś sławę, dziwi się, że nikt nie traktuje tego jak wielkiego osiągnięcia i nie potrafi "zejść ze sceny". Jeszcze sobie sklep internetowy otworzył z koszulką z tym cytatem i może parę ludzi kupiło to dla "beki", większość z pieniędzy mamy, bo są jeszcze w gimnazjum. Wszystko co staje się hitem interenetu trwa krótko i nie ma co ciągle uwracać o tym samym. Niech nie robi teraz z siebie większego błazna niż był.
nachodził się na to oranie głowy w stylu FM, Avon czy Oriflame i już wie jak psychicznie rozgryźć każdego. Na pewno dojdzie do celu i kupi sobie to ferrari...
źle mu nie życzę, ale nich przestanie myśleć korporacyjnie, niech przestanie jadać lunche tylko obiad, niech nie ma coffe break tylko przerwa śniadaniowa, niech nie jada sandwichy tylko kanapki. I niech nie ora ludziom bani, tylko niech się weźmie do roboty!
źle mu nie życzę, ale nich przestanie myśleć korporacyjnie, niech przestanie jadać lunche tylko obiad, niech nie ma coffe break tylko przerwa śniadaniowa, niech nie jada sandwichy tylko kanapki. I niech nie ora ludziom bani, tylko niech się weźmie do roboty!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie