📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Nie ma to jak dorabiac sobie filozofie do uzywek, jakby koledzy nie namowili to wiekszosc z was pewnie ani jednego ani drugiego by nie dotknela. Pogadajcie z dowolna osoba, ktora praktykuje ktorykolwiek z tych nalogow wiecej niz kilka lat (nie mowie tu o idiotach ponizej 25 roku zycia) i spytajcie czy jest z tego zadowolona lub czy komukolwiek to poleci. Ignorancja to blogoslawienstwo.
Hmm kolo po prostu znajduje wymówki dla swoich nałogów
Ot wielkie mądrości

A ja paliłem jakieś 6 lat. Rzuciłem i czuję dopiero teraz, że żyję. Pełny energii, nie zamulony. Ale przyznam rację, że gdybym nie zaczął palić na studiach, nie poznałbym tylu świetnych ludzi i nie poruszyłbym z nimi wielu tematów, które miały miejsce właśnie, w przerwie na papierosa ze znajomymi... albo nocne uczenie się do egzaminu, kawa i papieros. Wspomnienia początków mojej znajomości z papierosami były miłe. Ale później przyjaźń minęła, a zostało przywiązanie... :0
Ale i tak nie polecam tego ścierwa.
Ale i tak nie polecam tego ścierwa.

Każdy głupi potrafi się upić i powiedzieć to co myśli. Sztuka to zrobić to na trzeźwo. A papierosy to ssyf.

@urtel
Jak juz nauczysz sie wyslowic to wroc.
Uderz w stol nozyce sie odezwa. Pozdrawiam i umrzyj na raka.
Jak juz nauczysz sie wyslowic to wroc.
riffa napisał/a:
Pogadajcie z dowolna osoba[...](nie mowie tu o idiotach ponizej 25 roku zycia)
urtel napisał/a:
Uderz w stol nozyce sie odezwa. Pozdrawiam i umrzyj na raka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie