Mistrz wywiadów wypowiada się po swoim skoku w wiśle!
"Ruszyłem z belki, garbik, fajeczka, no i poleciało"
camperboy, dobrze że Ty byłeś w podstawówce zawsze najlepszy na w-fie i teraz możesz wmawiać sobie że jesteś zajebistym sportowcem...
A co do Piortka, oglądałem to w tv i tylko czekałem aż sie pojawi na necie bo smiałem sie z tego wywiadu chociaż ni c🤬ja nie zrozumiałem co powiedział ;d Także nie wiedziałem co sie dzieje
podpis użytkownika
Jeżeli myślisz, że napisałem coś głupiego to nie czujesz sarkazmu
tak, tak kradzione ale prawdziwe
Konto usunięte
2013-01-09, 23:53
k🤬a zajebisty gośc ;D
No, trudno było się nie radować razem z Piotrkiem podczas wywiadu. Pozytywna energia.
podpis użytkownika
Nie mam weny
Konto usunięte
2013-01-09, 23:56
nie no zajebiste, caly dzień jakis zaj🤬y byłem aż tu taki pozytyw
Stew
2013-01-09, 23:59
Normalny, prosty, skromny koleś.
Co wy się k🤬a czepiacie. Zawsze elokwentni, poważni, c🤬j wie jacy mądrzy... tylko powiem Wam tyle. Gówno osiągnęliście i gówno osiągniecie.
Robi to co lubi, zawsze jest wesoły i nie p🤬li o 'dwóch równych skokach' jak reszta tych gwiazdeczek. Oby więcej takich sportowców z pasją.
pozytywny koleś
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Konto usunięte
2013-01-10, 0:04
K🤬a śmiejecie się z niego a wszyscy byście zesrali jakbyście rozbieg zobaczyli, ja tam jestem dumny że chłopak próbuje swoich sił z naszą flagą na piersi
Metry są dobre, punkty są dobre, nic ino się cieszyć.
Popłakałem się ze śmiechu, ale Piotrek wzbudza tylko i wyłącznie pozytywne wrażenia.
Wolę takiego poczciwego wesołego chłopaka, niż nadętych bufonów. Grunt to być sobą!
Jak dla mnie pozytywny koleś. Nie wiem czemu niektórzy mają z niego pompe
hahahahahaah, on nie wie co mówi:)
podpis użytkownika
Stehlen!
Lubię ten napływ nowej krwi polskich skoczków w Naszej reprezentacji. Są naprawdę OK.
Konto usunięte
2013-01-10, 0:13
mega pozytywny człowiek
napiłbym sie z nim gorzały