📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
jak ktos moze wierzyc takiemu cwokowi?! przeciez on sie tym hymnem skompromitowal! ale coz taka jest prawica.... norwegowie juz tez maja wojne wewnetrzna prawicy ze skrajna prawica jak u nas prawica peło lizaca dupe dziwiszowi i skrajna prawica czyli pisuar lizaca dupe rydzykowi!
Gorack napisał/a:
Ten śmieszny człowieczek nawet hymnu dobrze nie zna :|
Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY my żyjemy. A nie jakies puki...
Są różne wersje więc nie pie*dol... -.- a oryginał jest zupełnie inny od tego...
aaron666 napisał/a:
widzę że panowie muszą zostać uświadomieni iż to nie pan Jarosław pieje tylko Lech...
ale kto tam odróżni :/
No to ja uświadomię Ciebie bo to Nie Lech a Jarek piał. Umiem ich odróżnić. Teraz jest co prawda łatwiej więc się nie liczy...
to są hasła dla pewnego typu ludzi.. to jest tak jak w rosji Putin łapie niedźwiedzia, a na rosjanach z nie moskwy to robi kolosalne wrażenie. Reasumując, jezeli wierzyłeś w druga Irlandię i oczekiwałeś na niewiadomo jaki cud gospodarczy, to jestes niestety naiwnym człowiekiem na ktorego działaja hasła wyborcze
mac02 napisał/a:
to są hasła dla pewnego typu ludzi.. to jest tak jak w rosji Putin łapie niedźwiedzia, a na rosjanach z nie moskwy to robi kolosalne wrażenie. Reasumując, jezeli wierzyłeś w druga Irlandię i oczekiwałeś na niewiadomo jaki cud gospodarczy, to jestes niestety naiwnym człowiekiem na ktorego działaja hasła wyborcze
![]()
W nic nie wierzyłem co mówi donaldzik, dlatego też nie głosowałem na niego. Przykrością jest tylko patrzeć, że społeczeństwo mu wierzy
Ja tez za Korwinem choc by i dlatego ze jest za legalizcja.Ale racje masz szanse to ma nikle, tylko dlatego ze w tym Kraju rzadza Recisci.
Przecież nie tylko pis i po istnieje, do ch*ja młota.. Wystarczy się zapoznać z programem wyborczym i zagłosować. Ten pewnie śpiewał w Tupolewie i jak to usłyszeli to jebnęli ze śmiechu i oto powód katastrofy..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie