Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:55
PiS vs PO [zbiorczy na dowc🤬y]
konto usunięte • 2011-07-16, 0:42
- Czym się różni wyborca PO od psa?
- Niczym ten i ten reaguje na komendę "daj głos"

[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-07-24, 12:09 ]
Temat WYŁĄCZNIE na dowc🤬y. Wszelkie napinki w tym temacie będą nagradzane przedłużeniem "krawacika"

Podstawa:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.

4.7. Administracja nie odpowiada za treść zamieszczanych przez Użytkowników wątków i komentarzy. Administracja jedynie udostępnia narzędzie do komunikacji, jakim jest Forum. Autor wątku lub komentarza powinien upewnić się, że umieszczana przez niego treść nie łamie praw autorskich oraz prawa RP.

5.1. Przestrzegania zasad na Forum pilnują Moderatorzy. Moderatorzy są uprawnieni do usuwania komentarzy niezgodnych z Regulaminem oraz dawania ostrzeżeń Użytkownikom, którzy nie przestrzegają Regulaminu. Wielokrotne ostrzeżenia skutkują blokadą konta.
Zgłoś
~tip.top 2011-09-01, 14:58 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kamil66 2011-09-01, 15:04
@up

Drzyzgaj póki burza gróżdzy!
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-01, 17:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-27, 17:35 3
Kaczyński odwiedza przedszkole, w którym pyta Jasia:
- Jasiu znasz bajkę o czerwonym kapturku?
- Znam! - odpowiada Jaś.
- To kto zjadł kapturka?
- Wilk - odpowiada chłopiec, po chwili dodaje - ale znając Pana pewnie powie pan, że Tusk!

Bez żadnej napinki proszę
Zgłoś
BongMan 2011-09-27, 17:38 4
Kaczyński odwiedza przedszkole. Wziął ze sobą Ojca Dyrektora. Dzieci wróciły do domu stawiając kroki podejrzanie szeroko.
Zgłoś
kamil66 2011-09-27, 17:40
Zgłoś
~Angel 2011-10-01, 22:59 7
Jedzie Kaczyński J z kierowca przez wieś , no bo kampania i nagle z gospodarstwa wybiega świnia i prosto pod samochód. Kierowca nie zdążył wyhamować i uderza ją i zabija.
Kaczyński mówi do kierowcy: idź do gospodarza i załatw jak trzeba , bo
znowu będzie , że PIS ucieka i nie potrafi niczego załatwić i jeszcze uciekł z miejsca wypadku. No i kierowca poszedł
Mija jedna godzina , potem następna i następna i wreszcie wraca pijany jak bela z butelką wódki w ręku.
Kaczyński pyta , co tak długo , co to ma znaczyć!!!!!!!!
No bo jak wszedłem do gospodarstwa to się przedstawiłem i powiedziałem,
że jestem Kierowcą Kaczyńskiego i właśnie zabiłem świnię ........, więc dali obiad , poczęstowali wódką i jeszcze flaszkę na drogę dali
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-02, 14:02
Przychodzi Jarosław Kaczyński do przedszkola i pyta Jasia:
- Czy wiesz, chłopcze, kto zjadł Czerwonego Kapturka?
A Jaś na to:
- Słyszałem, że wilk, ale znając pana, to pewnie Donald Tusk.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-05, 20:51 3
Donald Tusk odwiedza gospodarstwo rolne.
Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki.
Na to Tusk:
- Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu „Kaczor Donald i świnie”, albo coś takiego!
- Ależ skąd panie premierze. Wszystko będzie cacy.
Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Tuska wśród świń i podpis „Premier Donald Tusk (trzeci od lewej)".
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-10, 18:21 4
Co to jest szczyt chamstwa?
-oddać głos na PO i wyjechać z kraju,

a szczyt desperacji?
-zagłosować na PIS i zostać w kraju,

a szczyt naiwności?
- oddać głos na PO i czekać na cud gospodarczy
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-10, 18:34 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-10, 20:07
Zgłoś
troflix 2012-08-16, 10:20 15
Siostra z Londynu dzwoni do brata.
- Cześć Michał, co tam u Was w Polsce słychać?
- Mam dwie wiadomości, dobrą i złą.
- Zacznij od złej.
- Mama chora, dom zajął komornik, mój zakład upadł, babcia umarła, bo nie miała na leki, sąsiad się powiesił po stracie pracy, zamknęli szkołę .
Ania więc nie chodzi do szkoły, bo nie mają pieniędzy na dojazdy, Wojtkowi odmówili chemioterapii, wiec szykuje się kolejny pogrzeb...
- A dobra!?
- Na szczęście to PO jest u władzy, nie PiS!

niestety taka prawda
Zgłoś
BongMan 2012-08-16, 10:49 11
Zgłoś
polslav 2012-08-16, 13:40 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem