- Akurat byłem we Wrocławiu. Chciałem przejść przez ulicę i widzę, że przejście jest wstrzymane, bo przez miasto pedałują zboczeńcy. Stałem na przejściu i musiałem czekać, aż marsz przejdzie, więc werbalnie to skomentowałem. Przy okazji zaprotestowałem. Krzyczałem, żeby pedałowali szybciej, aby umożliwić innym przejście przez ulicę. Akurat skojarzenie jest jakie jest (śmiech). Jeśli ktoś idzie w obscenicznych strojach i wykonuje obsceniczne gesty i wykrzykuje wulgarne hasła, okrzyki przeciwko kościołowi i krzyczy, że księża to pedały, to ja do nich mówię, że widocznie byłeś z księdzem, że wiesz, że jest pedałem - mówi Waldemar Bonkowski.
Źródło i cała wypowiedź: koscierski.info/wiadomosc,28204,W-Bonkowski-o-marszu-rownosci-quot-To-...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Pan Senator chyba bardzo się nudzi
Cytat:
TrollJaskiniowy napisał/a:
A co to za rodzaj pedała w tych żółtych kamizelkach?
Wydaje mi sie ze z gatunku, policjantuspedalus
Hehe dobrze im powiedział.
Sadolom się nie podoba, bo napisali, że to pisior. Gdyby nie to to by bili brawo.
Ogólnie jestem za tym żeby 99% mężczyzn było homo- wtedy może jakaś by mnie chciała.
Sadolom się nie podoba, bo napisali, że to pisior. Gdyby nie to to by bili brawo.
Ogólnie jestem za tym żeby 99% mężczyzn było homo- wtedy może jakaś by mnie chciała.
Jadą po pisie że prawicowy, jadą po pisie że lewicowy, a i wręcz lewacki...
Jedni widzą białe myszki, drudzy działaczy pisu...
pozdrawiam
Jedni widzą białe myszki, drudzy działaczy pisu...
pozdrawiam
voidinfinity napisał/a:
Bez różnicy z jakiej opcji politycznej. Cham, to cham.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie