👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rems napisał/a:
czy wam też od wczoraj sadol zajebiście wolno wgrywa wszystko?
A wykupiłeś pakiet VIPa?

Rems napisał/a:
czy wam też od wczoraj sadol zajebiście wolno wgrywa wszystko?
Mi to nawet nic nie wgrywało,ale zrobiłem formata i PO sprawie

@Rems
mi tak muli od tygodnia ponad :/ przyczyna serwera , czy kompa ..bo cała reszta neta śmiga idealnie
mi tak muli od tygodnia ponad :/ przyczyna serwera , czy kompa ..bo cała reszta neta śmiga idealnie
Nie wiem jak uczą w us,ale z tego co się orientuję to koła,i nie tylko koła,przykręca się po przekątnej.
Zeby hamulce pękły to trzeba by je czymś nagle ochłodzić np wodą. Inaczej jakie są podstawy do tego?
@Bila - dokładnie. Wszystko na krzyż. Jak będziesz przykręcał od np.: lewej do prawej to krzywo się wkręci, a tak równomiernie. No przynajmniej od moich nauczycieli to wiem i trochę z doświadczenia.

arathorn napisał/a:
NASCAR jest tylko dla biednych i głupich.
pewnie - bo lepiej oglądać WRC, gdzie ścigają się z duchami i czasem i rywalizacji tam nie czuć, albo F1, w którym o zwycięstwie decyduje jeden plastikowy piździółek przy spojlerze - a manewry wyprzedzania w wyścigu występują tak często, jak Jarosław pyka kobiety ... NASCAR nie jest skomplikowany, ambitny i wyszukany - NASCAR jest rozrywką, a rozrywka ma przynosić frajdę. Jeżeli nie byłeś na torze to nie jesteś w stanie poczuć atmosfery - zapach spalin i ryk prawdziwych silników, a nie wycie kosy spalinowej z F1 ... poza tym samo współzawodnictwo na torze jest bardziej kontaktowe i widowiskowe - części karoserii walają się po torze i nikt nie zjeżdża na PitStop by doczepić kawałek jakiegoś gówna bo inaczej nie ma szans na zwycięstwo. OK, w F1 bardziej liczy się taktyka, każdy najmniejszy szczegół musi być dopracowany i przewidziany wcześniej - dlatego porównałbym te wyścigi do takich "rajdowych szachów", natomiast NASCAR - do zapasów w stylu klasycznym. Osobiście dla relaksu przy piwie wolałbym oglądać zapasy ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie