Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eldryzif 2014-01-18, 18:49 4
Za Tomka Kopyre z blogu blog koprya kom zawsze piwko!
Zgłoś
ProVVe 2014-01-18, 19:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
patroy 2014-01-18, 19:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piogo27 2014-01-18, 19:19
Zgłoś
patroy 2014-01-18, 19:33 3
@up widzisz bo nie ma co porównywać twojego podejścia, gdzie dla ciebie piwo ma najlepiej "wejść" z kimś kto chce je na prawdę smakować.
Zgłoś
ujposprzata 2014-01-18, 20:58
uwaga podaje hasło: OKOŃ
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-18, 21:11
LOL musiałem założyć konto, aby napisać swoje wypociny . Pierwszy raz słyszę, aby to piwo w puszcze miało jakiś metaliczny posmak. Nigdy go nie poczułem. Co nie zmienia dla mnie faktu, że piwo z puszki smakuje jakby było mniej nagazowane, pozbawione jakby części smaku z piwa wypitego z butelki. Tak to mogę ująć.
Zgłoś
genghiskhan 2014-01-18, 22:12 2
bziktheblue napisał/a:

Nawet nie będę oglądał. Trzeba być upośledzonym żeby nie odczuć różnicy.

powiedział wyznawca żywca,tyskiego, urukłela i hajnekena?

piłeś ty kiedyś inne piwa?
pierw dowiedz się, co to za blog i kim jest Kopyra

do hejteruf - dupe już maścią nasmarowałem
Zgłoś
marroz28 2014-01-18, 22:47
Cytat:

Przelej do szklanki piwo z puszki i piwo z butelki i porównaj sobie.
Nie porównuj piwa prosto z puszki z prosto z butelki, bo to inna sprawa.

No i tu jest pies pogrzebany. Jeśli juz kupuje piwo w puszce to nie kupuje go po to żeby przelewać w kufel, bądź szklankę. Po przelaniu do "szkła" smak w zasadzie się nie różni, ale nie zmienia to faktu, że pijąc piwo bezpośrednio z puszki smakuje ono inaczej (gorzej) niż to z butelki. Według mnie podobnie jest z Pepsi plastik<puszka<szkło.
Zgłoś
Zimny_browar 2014-01-19, 0:04
piwo w butelce jest najlepsze moim zdaniem, szkło jest zajebiste. Piwo w puszce mi nie smakuje, jest droższe i gorsze.
Zgłoś
boston0006 2014-01-19, 1:12
Przecież on ma 100% racji. Nazywam się świadomym piwoszem, bo piję więcej niż Tyskie, Żywiec i Lech. Do domu kupuję piwa tylko regionalne, więc tylko butelka. Dużo razy kupiłem piwo w puszcze i po przelaniu do szkła nie ma żadnej różnicy.
Zgłoś
ulifont 2014-01-19, 10:17
w butelce lepsze mówię po raz drugi, nie jestem ekspertem, ale swoje przeszedłem, nie ma co sie chwalić, z resztą i tak najlepsza jest siwucha
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem