Z ręką na sercu można udać się do najbliższej biedronki, i bez skrupułów kupić co się żywnie podoba
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Z ręką na sercu można udać się do najbliższej biedronki, i bez skrupułów kupić co się żywnie podoba
coś co można opowiedzieć i uargumentować w minute on opowiada w kwadrans ...
UP@ To jest z jednego zbiornika ale z dwóch różnych rozlewni... To fajne i duże te zbiorniki mają że jeden w dwóch rozlewniach leży.
dam chyba... eeee.... piwo... eeee.... za tą gadkę... eeee.... o piwie....eeee.
Opowiem wam taką ciekawostkę, menele nie zbierają puszek z biedronki. Kiedyś po wypiciu browara z biedronki podszedł do nas menel i spytał się czy mu damy puszki. Jak chciałem mu dać puszkę 0.65 chyba żubra to powiedział, ze on ich nie zbiera, bo są zrobione z innego aluminium i złom ich nie przyjmuje. Zresztą można zauważyć różnice pomiędzy puszką z biedy,a puszką z jakiegoś sklepu.
zebrało sie grono mędrców. po primo gość to uznany i licencjonowany juror..jeden z nielicznych w Polsce ekspertów i piwowarów domowych.. po drugo jak się nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia to się czepia do mlaskania, abo to długopis trzyma, a to zupa za słona...rzeczywiście ktoś tam wyżej napisał, że to zaczyna śmierdzieć onetem.. żenada
Mówcie co chcecie, ale ja po dwóch żywcach z biedronki mam kaca a no nie jest normalnie, więc... something no yes
Lysack napisał/a:
A w małym sklepie? Z browaru do hurtowni, potem w hurtowni potrafi leżeć dość długo w niewiadomych warunkach, a następnie trafia do sklepu, gdzie latem jak nie ma klimatyzacji piwo siedzi na półkach do momentu sprzedaży przez parę tygodni w temperaturze dochodzącej do prawie 40 stopni.
Dokładnie, w moim osiedlowym sklepie takie szczyny nie raz sprzedają, że maskara. No ale jak się nie chce iść gdzieś dalej to ma się to co się ma.
pomaranczowy4 napisał/a:
może się wypowiedz na temat a nie siej gdzie popadnie?
To przecież doskonale każdy wie, że zagraniczne dystrybucje puszczają gorszy towar do innych krajów. Przykładem może być Heineken. W PL jest to średnie piwo, według mnie, ale gdy gadałem z koleżką z Holandii mówił że różnica w smaku jest diametralna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie