Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:27
🔥 Medycyna XX wieku ;) - teraz popularne
Nikczemny_Płód 2012-08-06, 12:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 15:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DarkBolo 2012-08-06, 19:28 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 19:30
szkoda że filmik nie trwa 5sekund
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 19:56
Zgłoś
Jedras992 2012-08-06, 19:58
To on musi piwo colą popijać, że miała być przygotowana? Cienias
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 21:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 21:45
Łyka jak młody pelikan, do toreb!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 21:48
Aloz napisał/a:

Hmm do czegoś podobna ta pompka. Tylko zapomniałem do czego.

Idź do ojca, zaraz Ci pamięć wróci
Zgłoś
Gl0BaL 2012-08-06, 23:16 1
Zgłoś
dziarski 2012-08-07, 2:24
Zgłoś
borys125 2012-08-07, 10:36
Czyżby pompka do lewatywy?
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2012-08-07, 12:23
JanusPawelus3 napisał/a:

Zajebiście, gimbus obejrzał Project X i świeci.

Pajac jesteś, wiesz? Taka metoda picia piwa była mi znana już jakieś 10 lat temu. I nie wiem, co to jest "projekt x".
Daj już spokój słowu "gimbus". Wiesz w ogóle, co ono oznacza?
Nie sądzę..
Zgłoś
AndrzejPralka 2012-08-07, 13:58
luudzie, po co te hejty? nie miałem zamiaru szpanować filmikiem, miałem na celu jedynie pokazać niekonwencjonalny sposób na wypicie piwa

co do picia piwa "na Project X" to próbowałem, ale z moim gardłem nie wypiłbym całego w 3 sekundy. Z tej pompki nawet abstynent potrafiłby wypić szybciej ;p

a co do obrońców miast, wsi i ludzi topiących się: nie jestem idiotą, żeby wchodzić do wody po pijaku więc darujcie sobie te pouczające gadki.

piwa nie zapijałem colą, Kola to kolega który pomagał mi wypić tego "shota". Do pompki wchodzi ok 300ml, dla niedowiarków mogę wstawić filmik gdy ją napełniamy

Pozdrawiam wszystkich hejterów :*
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem