Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piwo waginalne
Miruu • 2018-07-18, 22:05
Pierwsze na świecie piwo z... waginy.

Było już piwo o smaku wodorostów, musztardowe czy ostrygowe. Wyobraźnia piwowarów jednak nie zna granic. Islandzki mikrobrowar produkuje sezonowe piwo z dodatkiem wielorybich jąder wędzonych dymem z suszonego owczego łajna. Dziwne? A co powiecie na trunek warzony z dodatkiem mrożonej pizzy i pieniędzy, albo połączony z jadalnymi płatkami złota. Beard Beer to piwo ze szczepem drożdży, które amerykański piwowar wyhodował na… swojej brodzie. To jednak nic wielkiego w porównaniu z polską fantazją.

W naszym kraju powstał bowiem złoty trunek, który twórcy określają jako „pierwsze na świecie waginalne piwo”. To projekt warszawskiej marki The Order of Yoni, w ramach którego uwarzono je z drożdży szampańskich i… bakterii kwasu mlekowego wyizolowanych z narządów płciowych kobiety.

Piwo będzie do kupienia pod koniec lipca w katowickim lokalu Biała Małpa. W dniu premiery zadebiutują dwa rodzaje, do których dodano bakterie pochodzące z dwóch różnych kobiet.
Spróbujecie ?

A tak btw. trochę offtopic - biały małpiszon to mój ulubiony multitap w Kato. Daje radę.

silesion.pl/pierwsze-na-swiecie-piwo-z-waginy-wypijemy-w-katowicach-18-07-2018
Zgłoś
olo_witek 2018-07-20, 11:31
Niestety nie pierwsze już 4 lata temu czytałem że któraś aktoreczka użyczyła swej p🤬dy by stworzyć piwo z dodatkami złota
Zgłoś
avic 2018-07-20, 13:17
A propos piwnych purystów z tygodniowym stażem, którzy gardzą masówką: jak zapytasz jednego z drugim jakie pije piwo to w 90% przypadków będzie to IPA, APA albo AIPA... K🤬a, jak mię mierzi to pozerstwo...
Zgłoś
radek225 2018-07-20, 13:20 1
Spóźnili się i to kilkanaście lat. Piwo o smaku niepodmytej p🤬dy i szczyn powstało już dawno temu.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
spoons 2018-07-20, 13:43 1
Hranipex napisał/a:

i piwo ze zlewek...

Polska specjalność jeśli chodzi o piwo, to PORTER BAŁTYCKI.
No ale jak się robi na zmywaku to się k🤬a tyskie pije.

A jeśli chodzi o piwo z tematu, ja bym chciał obejrzeć jak Tomasz Kopyra otwiera to piwo i opisuje aromat.......

Tomasz Kopyra miał by to testować? To by pewnie było jego pierwsze doświadczenie z c🤬ką
Zgłoś
Justynka99 2018-07-20, 14:25
Pewnie piwo waginalne miałoby dużo większe wzięcie jako sposób podania, niż jako technologia produkcji
Zgłoś
MadDave 2018-07-20, 14:26
Kurła już widzę tłum prawiczków ustawionych w kolejce, koczujących 2 dni przed premierą pod lokalem każdy z nich w myślach już sobie wyobraża jak może smakować, w końcu c🤬ka, może nie żywa ale coś związanego i tak się wszyscy ekscytują, w okolicy kioski opustoszone z chusteczek jednorazówek
Widzę że moja teoria się potwierdza- chęć obcowania z vaginą jest dla niektórych tak ogromna że są w stanie zapłacić za jakiś lipny wynalazek ładnie wypromowany i opakowany marketingiem

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
miksuss 2018-07-20, 16:28 3
Istnieją już piwa, które zawierają te same bakterie dzięki czemu mają kwaśny smak. Zresztą dokładnie to samo jest w jogurtach i innych przetworach mlecznych, mięsach, zbożach. Ta bakteria znajduje się również w jelitach.

Więc to jest po prostu zwykłe marketingowe pieprzenie. Nie ma znaczenia skąd pobierzesz tę bakterię, Lactobacillus acidophilus z waginy jest taka sama jak z każdego innego miejsca.

Więc nie jest to żaden wynalazek ani nowość. Bakterie, które zostaną użyte do stworzenia piwa w życiu nie widziały żadnej waginy, bo po ich pobraniu będą namnażane w laboratoriach.

podpis użytkownika

Mam wszystko aep arse
Zgłoś
noir 2018-07-20, 16:48
Wszystko zależy czyja to c🤬ka. Bo jest roznica miedzy michałem szpakiem a nie przymierzając dodą czy inna moniką beluczi.

podpis użytkownika

albo bokiem, albo wcale!
Zgłoś
DoubleBorger 2018-07-20, 20:47
Uważam, że to dyskryminacja mężczyzn, powinno być piwo z nasienia. - nie powie nikt nigdy
Zgłoś
Ronoaro 2018-07-20, 21:53
Nie o taka piwna rewolucje walczyłem.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-22, 15:36
spoons napisał/a:

Tomasz Kopyra miał by to testować? To by pewnie było jego pierwsze doświadczenie z c🤬ką

Sugerujesz, że bliźniaki zrobił listonosz??
Zgłoś