Japonia słynie z rzek fekaliów i ośmiornic siorbiących waginy ale też z najlepszych cukierków i słodyczy
Mało sadystyczne , ale miłe dla oka i słuchu po dwugodzinnym przeglądaniu harda
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-30, 2:57
konto usunięte
2013-06-30, 3:04
Mają jedzenie odpowiednio dobrane do rozmiarów przyrodzenia
konto usunięte
2013-06-30, 9:16
konto usunięte
2013-06-30, 9:42
to przez to skóra im żółknie, powieki puchną stając się skośne, mają wzrost i posturę chłopca a kuśki jak niemowlak
Ciekawe czy to oni jedzą, czy tylko dla zabawy kupują...
@ MaszAyahuaskę
Składu nie widziałeś, a już że chemia sama. Z tego co widać na filmiku (a widać nie wiele) w większości jest to cukier+ barwniki, które mogą być naturalne. Do tego jakieś zagęstniki, jak skrobia i mączka. Pewnie soków owocowych to tam nie ma i właściwie tylko zapach może być sztuczny.
Wszystko od ceny zależy i od uświadomienia żółtków na te tematy.
konto usunięte
2013-06-30, 11:17
Calios20 napisał/a:
Mało sadystyczne , ale miłe dla oka i słuchu po dwugodzinnym przeglądaniu harda
Jakbyś to zeżarł to też byłbyś na hardzie.
I tak pewnie zdrowsze od pomidorów w Polsce.
a jak tam bym to sobie pociapała
widać, że małe chińskie rączki są stworzone o takiej pracy
konto usunięte
2013-06-30, 13:04
A dla kogo ten zajebisty posiłek - dla chomika?
Czytałam o tym... To nie jest jedzenie tylko zabawka... Jest bardzo nie wskazane by to jeść. Produkowane przez jedną firmę do której można dokupić specjalną zabawkową kuchnie z zestawami. Szczerze mówiąc wszystko ładnie wykonane. Jedyną sztuczną rzeczą do jadzenia, są żelki, które są produkowane przez inny zakład, więc luz.. Poza tym no popatrzcie.. nikt tego na końcu nie je. Wygląda jak prawdziwe i to ma cieszyć oko. Coś jak biżuteria z modeliny w kształcie babeczek, ciasteczek itp. Więc nie srajcie dupy tylko poczytajcie o tym dokładnie...