nic odkrywczego...czy to pizza czy nowy super Ariel.
ps nie rysuj już
ps nie rysuj już

A nie prościej było zajrzeć do pudełka i zobaczyć czy pizza jest taka i siaka i czy nie jest spalona itd.?
Mimo, że się zamówiło to można nie przyjąć towaru i nie zapłacić mówiąc, żeby ją sobie w dupę wsadzili. Dodam, że mogą wam na kant dupy naskoczyć. Nie raz jak zamawiałem pizze to była spalona po czym jej nie przyjąłem mimo zamówienia. Tak wiem, zachowałem się jak ostatni c🤬j bo oni się namęczyli a ja wybrzydzam.
A może inaczej: Płacę więc wymagam.
Mimo, że się zamówiło to można nie przyjąć towaru i nie zapłacić mówiąc, żeby ją sobie w dupę wsadzili. Dodam, że mogą wam na kant dupy naskoczyć. Nie raz jak zamawiałem pizze to była spalona po czym jej nie przyjąłem mimo zamówienia. Tak wiem, zachowałem się jak ostatni c🤬j bo oni się namęczyli a ja wybrzydzam.
Coś ty k🤬a wpisał w tagach..
A co do pizzy.. jest dobra w c🤬j więc kupuj 1 na głowę i nie p🤬l
Z SGH? Raczej z ASP

A co do pizzy.. jest dobra w c🤬j więc kupuj 1 na głowę i nie p🤬l

Z SGH? Raczej z ASP

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Szeryfian napisał/a:
Na dobrym gastro po palonku wszystko byś wszamał.A nie prościej było zajrzeć do pudełka i zobaczyć czy pizza jest taka i siaka i czy nie jest spalona itd.?

Dobre pizzerie mają coś tak jak możliwość reklamacji. Raz mi przywieźli z jednej sieciówki (nie napiszę, żeby nie zapeszać, ale nie chodzi o Pizze Hut czy Telepizze) pizze z rukolą zamiast z salami to myślałem że kierowca zrobił mnie w c🤬ja i nawp🤬lał jakiegoś zielska z trawnika. Ja piernicze jakie to było wstrętne. Zjadłem jeden kawałek, telefon na pizzerie, kulturalna ale jednak zjebka i za 20min miałem nową pizze.
Także jeśli żresz przypaloną pizze czy z innymi znaczącymi defektami, to jesteś debilem. To tak jakby kupić zepsuty twaróg w sklepie i nie przyjść go wymienić
. Płacę, wymagam, proste
Także jeśli żresz przypaloną pizze czy z innymi znaczącymi defektami, to jesteś debilem. To tak jakby kupić zepsuty twaróg w sklepie i nie przyjść go wymienić

podpis użytkownika
"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zadownolenie?
Tzn dostanę downa po pizzy?
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Tzn dostanę downa po pizzy?
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Cyba kolega miał na myśli "Wzado walenia". 100% wzadowalenia. Popraw kolego.

Poważnie jeszcze nikt nie napisał "wyp🤬alaj z tym to nie kwejk"?