Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:24
mak667 2013-03-24, 15:48
i jak widzisz ze ktoś włamuje się na twoje łącze dajesz w ryja, jestem po przeprowadzeniu takiej kuracji bliźniemu i dużo lepiej internet mi śmiga.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 16:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
freaky 2013-03-24, 16:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 16:31
Zgłoś
Piotrek703 2013-03-24, 16:47 4
Korzystanie z niezabezpieczonego hasłem łącza nie jest kradzieżą ani wykroczeniem!
Tak powiadał mój Sor od informatyki.
Zgłoś
lwRazor 2013-03-24, 17:28 2
@up True
Trzeba być głuptaskiem żeby udostępniać niezabezpieczoną sieć wifi, ale już ten kto ma pretensje o to, że ktoś korzysta z udostępnionej przez niego sieci jest debilem ^^
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 17:59
Nie wiem po co ta cała spina z kradzieżą. Nie jest problemem zabezpieczenie sieci hasłem czy filtracja po adresie MAC. DO tego nie trzeba informatyka.
[ quote="virusotron"] adres mac widziesz na routerze tak samo jak poziom szumów. Bierzesz lapka idziesz po korytarzu i patrzysz gdzie jest najbliższa wartość szumów. oo przy drzwiach od trójki. Co do reszty idz sie edukować bo na wspołe z ojcem chyba skończyliście góra 3 klasy. [ /quote]
Zdecydowanie łatwiejsze niż spacer z kompem po bloku
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 18:09
Zabezpieczenie sieci WPA odstraszy 100% gimbohackerów, którzy łamią wep bo wpa2 będzie za trudne. Filtracja mac jest bardzo nikłym zabezpieczeniem bo bardzo łatwo można zesproofować. Zawsze jest jeszcze radius ipsec ppoe itd itd. Najlepiej ograniczać zasięg sieci bo własnych 4 ścian.
Zgłoś
Eresol 2013-03-24, 18:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 18:46
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 19:57
ale jakby nie patrzec zbierac te gowno iles lat i zawsze jakis pieniadz wpadnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 21:00
Ja dzisiaj znalazłem sieć o nazwie "oddaj moja wiertarke" Poza tym duza_pala_23cm i CYCKI(.)(.)
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-25, 16:42
uważam że zdjęcie to fejk. skoro obornik leżał 2-3 lata zostawiłby po sobie "wypalony" ślad. 25-30 ton to nie taka gromadka jak na zdjęciu. chyba że zdjęcie inne nie wiem już sam
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem