bycie narodowcem lub antynarodowcem zawsze było modne takze nie rozumiem zupełnie do czego bijesz ?Bo prawda jest taka,że wy funkcjonujecie tylko w internecie,a jest tak dlatego ,że bycie "narodowcem " jest modne,wiec c🤬ja zdziałacie możecie tylko wstawiać te obrazki .
PS. Jak ktoś się z wami nie zgadza jest pedałem lub lewakiem ,możecie mnie tak nazwać bo tylko na tyle was stać ,z pozdrowieniami![]()
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!bycie narodowcem lub antynarodowcem zawsze było modne takze nie rozumiem zupełnie do czego bijesz ?
PS. co ty zrobiłeś dla kraju? po co wchodzisz na ten portal skoro materiały tu zawarte tak często budzą w tobie odraze, a komentując nie przedstawiasz swojego zdania tylko oceniasz i obrażasz innych ? Bubbles pewnie pociągnał by ci z liścia jak by się dowiedział że używasz jego tważy jako awatara dla swojej osoby
podpis użytkownika
,,Patrzysz na k🤬ę,myślisz to k🤬a,a sam jesteś k🤬ą dla kogoś tam..."
aaa..to Ty.. już z kuchni wróciłaś? hmm wchodzę bo mi wolno?Co zrobiłem dla kraju?cokolwiek napisze i tak będziecie to negować a WY co zrobiliście?Parę obrazków?napisaliście,że Tusk to c🤬j?że Biedroń to pedał?To akurat wie każdy ,a WY jesteście po prostu śmieszni.
Dobra, łysole, starczy tego obnoszenia się z tym jacy to jesteście zajebiści, bo bo zaglądacie wszystkim do łóżek i się przejmujecie tym co ludzie tam robią. wyp🤬alacz!
wypominasz mi że od gimnazjaistów cie wyzywam, a ty jesteś szowinistą broniacym lewactwa określ się bo niema nic gorszego od hipokryzji która obiawia się w obronie równosci za pomocą pałki
aaa..to Ty.. już z kuchni wróciłaś? hmm wchodzę bo mi wolno?Co zrobiłem dla kraju?cokolwiek napisze i tak będziecie to negować a WY co zrobiliście?Parę obrazków?napisaliście,że Tusk to c🤬j?że Biedroń to pedał?To akurat wie każdy ,a WY jesteście po prostu śmieszni.
ONR do gazu! NOP niech płonie! Gegen Nazis!
A na drzewach zamiast liści, niech zawisną nam naziści!
Dobra, łysole, starczy tego obnoszenia się z tym jacy to jesteście zajebiści, bo bo zaglądacie wszystkim do łóżek i się przejmujecie tym co ludzie tam robią. wyp🤬alacz!
placacy na ku-klux-klan powiadasz.. to by ci pewnie pasowalo patryjoto, he?
ONR do gazu! NOP niech płonie! Gegen Nazis!
A na drzewach zamiast liści, niech zawisną nam naziści!