Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Vendal 2013-05-15, 6:24 24
tamsadrzwi napisał/a:

@up bogaty tatuś? i pewie masz na dupie rurki i dopisałeś kometarz na swoim iphonie bo ci się iPad rozładował?.. Wyjdź

Proszę to dla Ciebie...i nie dziękuj.

podpis użytkownika

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to poj🤬e...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 7:21
Komuś to się chyba w głowach ... pop🤬liło
Zgłoś
-vokial- 2013-05-15, 7:22
O jap🤬le , "spędzić czas tak jak bezdomni " czyli zbierać puszki kupić denat itp.
Oczywiście nie wszyscy bezdomni ta alkusy ale zamiast takich wakacji wolę im pomóc
Zgłoś
PustySocho 2013-05-15, 7:27 9
RockyWood napisał/a:

taki survival ma 70% Polaków - ktoś kto zarabia 1500 brutto na miesiąc i ma dziecko i do tego o zgrozo bezrobotną żonę + mieszkanie po rodzicach na utrzymaniu. To jest dopiero k🤬a survival! O wszystko trzeba się zatroszczyć SAMEMU a nie... jakieś schronisko...

Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAP🤬LAĆ!

podpis użytkownika

Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-05-15, 7:51
Hm...mógłbym spróbować. W życiu trzeba umieć stanąć w każdej sytuacji.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 7:57
Marek Czubiak - bezdomny
Pan Rafał- przewodnik (też bezdomny)
ahh te media.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 8:00
PustySocho a ty co robisz ? pewnie się op🤬lasz, zobaczysz jak to jest żyć na swoim
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 9:04 7
PustySocho napisał/a:

Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAP🤬LAĆ!

Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim c🤬jem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy
Zgłoś
cielakhsb 2013-05-15, 9:44 1
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim c🤬jem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy

Ale Ty jesteś pop🤬lony ;o
Nigdzie c🤬jozo zaj🤬a nie jest napisane,czy np.: starzy nie mają dodatkowej pracy,czy nie biorą nadgodzin itp.itd.
Zgłoś
Lelum_Polelum223 2013-05-15, 9:56 7
ah widze że same cebulaki się odzywają nigdy nie będziecie mieć pieniędzy bo nie chcecie ich zarabiać wolicie na wszystko narzekać zreszta długo już śledzę sadola i wiem po poziomie komentarzy jakie przyjemności funduje sobie większość użytkowników, najchętniej to byście sobie piwko pili żona by zap🤬lała a w tylko telewizorek i gra w beznadziejne gry, wiec powiem krótko do roboty nieroby! I wszystkich boli dupa jak komuś się powodzi, no może nie wszystkich ale większości...

podpis użytkownika

Mięsaki chłoniaki umierają dzieciaki
Zgłoś
mrpioter 2013-05-15, 10:06 1
polecam:
Świat według Kiepskich - Odcinek 52 - "Lato w mieście"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 10:09
"survivalem nazywasz posiadanie mieszkania po rodzicach i ewentualne popłacenie rachunków? nie roz🤬buj mnie:D"
a tak na serio ilem asz lat? 15? mamusia wszystko za ciebie robi?
czy moze masz bogatych rodzicow + ty zarabiak 5k?
h🤬ja wiesz h🤬ja widziales pewnie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 10:38
@Un_Nem

Jemu chodziło o to, że większość osób jak startuje w dorosłe życie to musi wziąć kredyt na mieszkanie (mieszkanie + remont min. 200 k pln) + spłacać rachunki na bieżąco.
Mieszkanie po rodzicach to LUKSUS, nie survival.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-15, 10:44 1
no zajebista sprawa, zostań bezdomnym na kilka godzin. ich sie k🤬a powinno utylizowac, a nie naśladowac.
Zgłoś
GranatPL 2013-05-15, 10:45 3
Ja p🤬le... Mieszkanie po rodzicach i jeszcze ciężko... Mieszkam sam, zarabiam jako operator strugarki czterostronnej 1,6k na rękę (chyba że szef ma dobry humor i da ze 150zł premii . Z tego 900zł raty za mieszkanie - p🤬le wynajmowanie, na c🤬j płacić komuś za mieszkanie w cudzym jak za te same pieniądze można spłacać własne. Rachunki z czynszem - ze 4 setki, dojazd do pracy - stówa. I masz już 1500. Na życie zostaje 100-200zł. Gdyby nie dodatkowe fuchy w budowlance to bym się zesrał a się nie utrzymał. Ciężko jest jak sk🤬isyn, ale trudno. Przy odrobinie szczęścia jak mi łap w maszynę nie wp🤬li (jakby co jest monitoring - wrzucę na harda ) to za 25 lat będę siedział w swoim własnym mieszkaniu. Jak ktoś powiedział - można mieć, ale trzeba zap🤬lać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie