@up bogaty tatuś? i pewie masz na dupie rurki i dopisałeś kometarz na swoim iphonie bo ci się iPad rozładował?.. Wyjdź
Proszę to dla Ciebie...i nie dziękuj.

podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?Ja: Bo to poj🤬e...
Oczywiście nie wszyscy bezdomni ta alkusy ale zamiast takich wakacji wolę im pomóc
taki survival ma 70% Polaków - ktoś kto zarabia 1500 brutto na miesiąc i ma dziecko i do tego o zgrozo bezrobotną żonę + mieszkanie po rodzicach na utrzymaniu. To jest dopiero k🤬a survival! O wszystko trzeba się zatroszczyć SAMEMU a nie... jakieś schronisko...
Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAP🤬LAĆ!
podpis użytkownika

Pan Rafał- przewodnik (też bezdomny)
ahh te media.

Nie wiem jak wy to robocie.
Pochodzę ze średniej rodziny ( Mama pielęgniarka, Ojciec Starszy Technik). Mam siostrę której trzeba wynająć mieszkanie w stolicy bo studiuje an UW, mamy 2 samochody, piętrowy dom, psa, kota, kostkę na podjedzie, jeździmy co roku na wakacje co roku. Więc jakim patałachem trzeba być żeby żyć w takich warunkach jak Ty, musisz być życiową ciamajdą której szczytem ambicji jest zarabianie tego 1500zł. Bo żyć na poziomie można, ale trzeba ZAP🤬LAĆ!
Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim c🤬jem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy

Ok, czyli Twoja matka zarabia ok 2000zł na rękę, ojciec drugie 2000zł w porywach na 3000zł. Na samo utrzymanie nieroba w Warszwce trzeba wydać lekkim c🤬jem 1500 zł, zostaje 3500zł, utrzymanie domu w zależności od wielkości, rachunki itp to powiedzmy 1000zł, zostaje 2500zł, do tego wyżywienie dla 3 osób i psa (beka) to z 2000zł lekko, zostaje 500zł, do tego doliczyć paliwo i inne bzdety, więc co do wakacji to możesz liczyć conajwyżej znowu na Egipt w tym roku. Lepiej się spytaj bananowcu na jakim kredycie jedziecie albo ile tatuś wynosi z firmy![]()
Ale Ty jesteś pop🤬lony ;o
Nigdzie c🤬jozo zaj🤬a nie jest napisane,czy np.: starzy nie mają dodatkowej pracy,czy nie biorą nadgodzin itp.itd.

podpis użytkownika
Mięsaki chłoniaki umierają dzieciaki
a tak na serio ilem asz lat? 15? mamusia wszystko za ciebie robi?
czy moze masz bogatych rodzicow + ty zarabiak 5k?
h🤬ja wiesz h🤬ja widziales pewnie.

Jemu chodziło o to, że większość osób jak startuje w dorosłe życie to musi wziąć kredyt na mieszkanie (mieszkanie + remont min. 200 k pln) + spłacać rachunki na bieżąco.
Mieszkanie po rodzicach to LUKSUS, nie survival.