👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ellsworth
Słabo, nawet mi się nie chciało odczytać. Zieeeewwww
Słabo, nawet mi się nie chciało odczytać. Zieeeewwww

Sabajone napisał/a:
@ellsworth
Słabo, nawet mi się nie chciało odczytać. Zieeeewwww![]()
No baaaardzo słabo skoro nie potrafisz żadnych merytorycznych kontrargumentów podać.

a za odstrzał to trzeba płacić za jakieś zezwolenie, czy wolna amerykanka tam panuje? tylko żeby na pestki kasy starczyło...
Jest tego pewien plus, już co mogli to rozkradli (widać po domach, które wyglądają jak po przejściu tornada). Teraz będą sami siebie okradać, bo w pustostanach nie ma już co, a jak wiemy jeśli zaczną sami siebie rabować jakie to będzie miało konsekwencje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie