👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jack Daniel's napisał/a:
Na UW jakoś na egzamie liczy się wiedza
![]()
A chociażby u mnie na wydziale![]()
U mnie na wydziale jest tak samo, nikogo nie interesuje w czym przyszedles na egzamin. jeszcze sie nie zdazylo aby zwrocili uwage na to jak ktos jest ubrany.

U mnie to nawet nie jest tematem, bo nikomu nie przyjdzie do głowy być ubrany inaczej niż na "galowo", ale są i tacy egzaminatorzy którzy bez krawata po prostu nie wpuszczali na egzamin. I dobrze.

ahhah uczelnia pedofili później muszą konia w domu trzepać albo za dziećmi się po trzepakach uganiać
Na PWR wszystko zależy od wykładowcy. Na elektrycznym na przykład jest koleś, który wymagał na egzamin przyniesienia pióra do pisania, a za długopisy wyrzucał (pomijam stonowany garnitur, którego rzecz jasna wymagał). A u nas na budownictwie na większość egzaminów można przyjść w T-Shircie i nikt nie robi problemów, może po prostu wykładowcy są świadomi, że sesja letnia = 30stopni w cieniu.

ODkarzacz napisał/a:
up kolega ma racje
Są okazje kiedy trzeba być poważniejszym. Z resztą garnitury są zajebiste
I czy jest coś lepszego od kształtnej dupeczki w czarnej spódniczce ?
Dlatego nie rozumiem tych co to napisali
a wolałbyś popatrzeć na "do kolan" czy mini?.. no właśnie.

marcinsud napisał/a:
@Slonx jeśli miał koszulę z krótkim rękawem mógł powiedzieć, że do nich się krawatu nie nosi i tyle, a jeśli to była sesja letnia jest to wielce prawdopodobne.
Zgodzę się, ale napisałem, że był w garniaku, czyli w spodniach i marynarce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie