Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
płemieł dla władka
konto usunięte • 2012-04-15, 18:22
zdjęcie prawdopodobnie wyciekło z prywatnej kolekcji premiera Rosji, ukazuje występ artystyczny jaki przygotowała z okazji jego urodzin delegacja z Polski

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-04-15, 23:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 23:36 1
Cos w tym jest... Ale to i tak na mnie nie wplynie, bo na dzien dzisiejszy robie wszystko aby wyjechac z tego Meksyku europy. Ale widze, ze kazdy lubi sie posmiac z europeistyki
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 23:39 1
farenc napisał/a:

Cos w tym jest... Ale to i tak na mnie nie wplynie, bo na dzien dzisiejszy robie wszystko aby wyjechac z tego Meksyku europy. Ale widze, ze kazdy lubi sie posmiac z europeistyki

nie obrażaj meksyku, nawet tam refundacja leków jest wyższa niż u nas ....
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 23:44
Ja-ah-qu-ub-el, Tia... Z Donaldem to bedziemy miec tutaj nie druga Irlandie, a Zimbabwe.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 23:54 2
farenc, w Zimbabwe człowiek może przynajmniej pójść mieszkać w dziczy, a u nas w tym kołchozie szczęściarzem będzie ten kto dożyje śmierci głodowej na emeryturze
Zgłoś
vass 2012-04-16, 0:26
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

vass, jesteśmy dużym krajem bogatym w surowce, z długą linią brzegową, a ty zrównujesz nas z krajami wielkości 3 województw jak chcesz się porównywać do rumunów to proszę bardzo, przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia. jeszcze dodam, że gaz mamy najdroższy w europie, bo donald taką umowę z ruskimi podpisał na 30 lat, a gaz łupkowy sprzedał za 1% wartości, dodatkowo umorzył 1mld 200mln złotych długu za przesył gazpromowi

Po pierwsze nie napisałem tylko o Rumunii
Szwajcaria, Holandia itp też są małe, a nie są biedne, wielkość nie ma tu nic do rzeczy.
O jakich bogactwach piszesz węgiel miedź i może gaz łupkowy ? Ropy nie mamy, musimy kupować jak wszyscy.
Jak rządził Jaruś to przez dwa tygodnie wcale gazu nie mieliśmy, takie umowy podpisał, a tak mamy zapewnione dostawy przez następne 30 lat. Za 30 lat gaz może być 2x droższy, a my dzięki tej umowie dalej będziemy płacić to samo co dzisiaj.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-16, 0:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
vass 2012-04-16, 1:23
Cytat:

tyle, że u nas połowa ceny to podatki i rząd nie jest nawet zainteresowany by kupować taniej, bo im wyższa cena samego surowca, tym więcej kasy z podatków, o podwyżkach akcyzy i nie korzystaniu z możliwości jej czasowego obiniżenia nie wspomnę, a że za kadencji donka deficyt budżetowy wzrósł 3-krotnie to chłopak ima się każdego sposobu by okraść obywateli

Ciekawe, że nikt na świecie nie wpadł na ten doskonały pomysł i nie kupuje taniej ropy, jak by gdzieś się dało.
Na resztę nie odpowiadam, bo fantazjujesz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-16, 2:25 1
vass napisał/a:

Ciekawe, że nikt na świecie nie wpadł na ten doskonały pomysł i nie kupuje taniej ropy, jak by gdzieś się dało.

na pewno nie byłyby to gigantyczne różnice, ale jestem przekonany, że zawsze można coś wynegocjować, ale donaldowi, z uwagi na deficyt budżetowy, zależy aby podstawa do naliczania podatków była jak najwyższa, poza tym pokazał on jak zależy mu na niskich cenach oddając nasz gaz łupkowy

vass napisał/a:

Na resztę nie odpowiadam, bo fantazjujesz.

raczej zabrakło ci argumentów, zresztą tak jak zawsze
Zgłoś
Irenvelle 2012-04-16, 3:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-16, 5:59
Sikorskich wygląda jak żywy w mundurze bolszewickim. Widać że dziadek chciał naszych tłuc ale dostał ostry łomot. A teraz Radek się mści i chcę nam chłopakom z Hajfy sprzedać. Ale skończy jak dziadek na polskim bagnecie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem