👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz większość nasiądzie na mnie żę o pisowiec , gdzie w dupie mam pisowców po palikotów i innych obecnie siedzących tam złodziei .
Cała ta akcja widoczna w filmiku kręcona pod publikę , bo przecież za człowiekiem który kibicował Polakom ludzie staną .
Pięknie ustawiona kamera wszystko przygotowane jak w filmie .
Bardziej bym w to uwierzył jakby było jakimś telefonem z boku kręcone
Cała ta akcja widoczna w filmiku kręcona pod publikę , bo przecież za człowiekiem który kibicował Polakom ludzie staną .
Pięknie ustawiona kamera wszystko przygotowane jak w filmie .
Bardziej bym w to uwierzył jakby było jakimś telefonem z boku kręcone
@Qboos, na pewno Tusk przeczyta Twoje wypociny na sadolu.

Mężczyzna napisał/a:
Tak bardzo niektórych boli, że Tusk ma zainteresowania i poparcie normalnych ludzi kiedy wasz smutny, samotny wielbiciel kotów, którego nikt nie lubi interesuje się tylko spiskami i swoim martwym bratem.
Oj widać , że dużo rzeczy jeszcze musisz zrozumieć .
Tu nie chodzi czy to byłby Tasak czy Kaczor , chodzi o to że było to sztuczne , kręcone , wszystko idealne jak w filmie .
A później w TVN czyli stacji fundowanej przez rząd pokazywane było to parokrotnie .
To chyba łatwo dość do tego że jest to sztuczne szukanie poparcia
Qboos napisał/a:
Dlaczego wraz z informatyzacją urzędów, liczba urzędników wzrasta?
Resztę pominę to bo bół socjalistycznej polityki rządu(Tak... PO to socjaliści nie liberałowie. Deal with it...), ale sprawa urzędników jest prosta. Im więcej któraś partia z bandy czworga+palikmiot narobi sobie zbędnych urzędasów tym więcej podczas wyborów dostaną głosów od wdzięcznych za pracę ludzi, dodać do tego kretynów którym to przeszkadza a mimo wszystko na nich głosują to juz o wiele, wiele więcej niż ludzi racjonalnych.
bravoteampolska napisał/a:
Oj widać , że dużo rzeczy jeszcze musisz zrozumieć.
Ignoruj go. Nie rób mojego błedu i nie łap się na trolling.

Qboos napisał/a:
Dlaczego wraz z informatyzacją urzędów, liczba urzędników wzrasta? Dlaczego ludzie broniący się przed napastnikiem muszą uważać żeby jemu nic nie zrobić?
Q.
Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta, ale jak już mam tą wiedzę to się pochwalę. Informatyzacja urzędników wbrew temu co niektórzy próbują wmawiać, zwiększa zatrudnienie urzędników. Albo inaczej, ona jest w taki sposób przeprowadzana, by je zwiększyć. Niedawno miałem przyjemność zapoznać się z systemem informatyzacji urzędów, i jedną z głównych wytycznych jest, aby mimo restrukturyzacji nie zwalniać żadnych pracowników tylko upychać ich do innych zadań, a do samej obsługi baz danych zatrudniać nowych urzędników. Same bazy danych wprowadzane w urzędach są stworzone w taki sposób, by tworzyć więcej miejsc pracy przy ich obsłudze, a spośród różnych modeli tych baz, najpopularniejsze są te, które wymagają najwięcej dodatkowych pracowników, a nie te, które są najsprawniejsze. W sumie trudno się dziwić, że jak da się panu A system po którego wprowadzeniu pan A stanie się zbędny, to ten A kombinuje, by do tego nie doszło.
A co do drugiej cytowanej kwestii to obiektywnie nie masz racji. Obiektywnie, bo to dla mnie oczywiste, że jak ktoś mnie zaatakuje to mogę się bronić wszelkimi sposobami. Tyle, że jak porówna się nasze prawo z prawem zachodnim, gdzie, w niemczech np, przekroczenie granicy obrony koniecznej jest wtedy gdy nie uciekniesz, to nasze prawo jest względnie lepsze. Póki nie gonisz napastnika to jest dobrze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie