👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W takich warunkach cudowne musi być jeżdżenie niezaładowanym TIRem z naczepą, bokiem do wiatru

Tu pasuje:
Mamo mamo, muszę iść po zeszyt do kolegi.
Hmm, pogoda taka straszna, że psa strach na dwór wypuścić. Poczekaj synuś, tata po niego pójdzie.
Mamo mamo, muszę iść po zeszyt do kolegi.
Hmm, pogoda taka straszna, że psa strach na dwór wypuścić. Poczekaj synuś, tata po niego pójdzie.

sebool12 napisał/a:
@sebol, masz, napisz sie piwka na rozluźnienie , bo widze że jesteś roztrzęsiony aż do teraz;pdzisiaj u mnie było to samo xd (okolice bełchatowa)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie