👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po co wy sie martwcie emisją CO2 ? Moim skromnym zdaniem nasze pokolenie jeszcze spokojnie pożyje a to co będzie po mojej smierci mam w poważaniu : ) jak dla mnie to może nawet przestać istnieć świat : )
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:
No i gdzie są ekolodzy?
nie dojechali bo się do drzew przykuli

Komentarz, do którego nawiązałem został usunięty.
Filmik ciekawy, powiadam wam..
Filmik ciekawy, powiadam wam..

Podobno w Polsce było urządzenie, które przerabiało opony na benzynę, ale wycofujący się ruscy zabrali to do siebie. W dodatku nikt o tym nic nie mówił i nie mówi. A tu coś na ten temat: http://gadzetech.pl/2010/12/08/paliwo-ze-starych-opon/

że też jeszcze nikt tu nie wkleił obrazka z wysypiska opon z The Simpsons ...

Spikeel dobrze mówi, bo np. erupcja wulkanu Eyjafjallajökull w 2010 wyemitowała tyle dwutlenku węgla, co samochody jeżdżące na świecie przez 80 lat, więc wpływ człowieka to są raptem promile... A ekologia to jest zupełnie co innego niż wszyscy sobie wyobrażają, bo jest to nauka o strukturze i funkcjonowaniu przyrody, zajmująca się badaniem oddziaływań pomiędzy organizmami a ich środowiskiem oraz wzajemnie między tymi organizmami i nie ma nic wspólnego z jakimiś rozkładającymi się torbkami foliowymi (Wikipedia).

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie