"Panie, tylko Mercedes, reszta to nie samochody". Spalił się Mercedes W211 z 2002r. mojego teścia, spalił się W203 z roku 2006r. kolegi, spalił się W245 z 2010r. kuzynki. Przypadek? Nie sądzę ... To były problemy z elektroniką, samochody albo od nowości, albo od dealera (w Anglii, nie to samo gówno co u nas komisy)
Schabik napisał/a:
Jaki to język?
Akcja dzieje się w Norwegii więc to norweski

podpis użytkownika

zdeniwelowanymohul napisał/a:
"Panie, tylko Mercedes, reszta to nie samochody". Spalił się Mercedes W211 z 2002r. mojego teścia, spalił się W203 z roku 2006r. kolegi, spalił się W245 z 2010r. kuzynki. Przypadek? Nie sądzę ... To były problemy z elektroniką, samochody albo od nowości, albo od dealera (w Anglii, nie to samo gówno co u nas komisy)
Nic dziwnego, przeciętny właściciel audi czy mercedesa dałby się za niego pociąć i w dupsko wyr🤬ać. Prawda za to jest taka,że niemieckie marki samochodowe od jakichś 10-15 lat walczą zaciekle w wyścigu - jak tu zrobić najbardziej awaryjne auto, które nawet pierwszego właściciela nie przetrzyma.
Zwróćcie uwagę na to, jak tam wszystko jest zadbane. Nawet ta Toyota Corolla, którą produkowano do 1992r.. O ile dobrze widzę, to wersja z napisem zamiast znaczka, czyli najstarsza. W Polsce to byłby szrot, a tam? Ludzie bogaci, bo dbają o to, co ich otacza.

Dobrze ze to nie piątek, bo by go zostawili i pojechali by za miasto na grilla. Norki tak mają. Serio.
strażak ręcznego szukał a on w nogach jest
mam takiego, ale nie płonącego.

podpis użytkownika
...
nanab napisał/a:
Tak to jest jakk sie kupiuje szmelcedesa albo inne chinskie gowno
Tak to jest, jak się jest ignorantem bez rozumu.
Miałem nadzieję na zakończenie z HAPPY END, że wp🤬li się w jakiś dom.
Kurde, mój pies też jak się go poleje wodą, to tak szybko sp🤬ala
To protect the sheep you gotta catch the wolf.

podpis użytkownika
Sometimes good people must do bad things.To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Nie no fachowa robota, takich strażaków szanuję. zamaist ugasić od razu chcieli postraszyć pobliskich meiszkanców czym grozi samozapłon samochodów ;x