Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:39
trawa 2025-10-11, 23:26 2
@Pietrushka: Przypal sobie,spuść z krzyża,nie nerwuj się
Dawno już doszedłem do wniosku że tylko spokój może nasz uratować.

[ Dodano: 2025-10-11, 23:27 ]
duck_you_too napisał/a:

Same z🤬by tu siedzą.

A niby czego się tutaj spodziewałeś. Przecież to nie Pudelek.
Zgłoś
Pietrushka 2025-10-12, 2:35
trawa napisał/a:

@: Przypal sobie,spuść z krzyża,nie nerwuj się
Dawno już doszedłem do wniosku że tylko spokój może nasz uratować.

Jestem taki z natury
Zgłoś
duck_you_too 2025-10-12, 17:28
trawa napisał/a:

A niby czego się tutaj spodziewałeś. Przecież to nie Pudelek.

Nie no, aż tak źle ze mną nie jest, bo nie miewam oczekiwań Taki o, wyraz frustracji. Najlepiej to ujął nasz wieszcz futurologii, Stasiu Lem, pisząc o pierwszej okazji zaglądnięcia w internet i uświadomieniu sobie, że na świecie jest więcej idiotów, niż można zakładać Uwiera mnie tylko spam, bo zdecydowana większość gada żeby gadać, a nie mówi żeby coś przekazać. Ta większość przypomina mi typowych Mireczków z koprem pod kinolem, co to po sparingach ASG opowiadają kawały, z których reszta śmieje się z grzeczności. Tak żeby zgarnąć jeszcze jedno piwo... Jejku, rozpisałem się, no ale spodziewam się, że wiesz o co mi chodzi

Nomen-omen, pudelek mentalnością od tych z🤬bów wcale daleko nie odbiega. No i tak przy okazji - jest jakoś tak, że pięciu na stu ludzi ma świadomość tego co pisze i po co. To mnie pociesza, jak widok tutejszych byczków na corridzie, albo traktorów zagłady w ...a nieważne xD
Zgłoś
trawa 2025-10-12, 18:31 1
Coś w tym jest.

duck_you_too napisał/a:

Jejku, rozpisałem się, no ale spodziewam się, że wiesz o co mi chodzi

Wiem,bo sam czasem piszę jakieś pierdoły,których na drugi dzień czytać nie mogę i nie wierzę ża ja to napisałem
Niektórzy piszą na bani,wtedy też średnio wychodzi.
A propos traktorów zagłady,to dawno nie było żadnego ,tak samo jak opon i benzyny.
Zgłoś
duck_you_too Wczoraj 4:07
trawa napisał/a:

czasem

Ototo! Byle nie za często
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem