Pożar w nadmorskiej dzielnicy Pacific Palisades w Los Angeles. Ewakuowano dziesiątki tysięcy osób, wiele innych jest uwięzionych w swoich domach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
czeret napisał/a:
Mój dziadek tak mawiał. Był z okolic Torunia. Nie wiem czy podobniesz/rz/ż.Podobnierz?
Jak już budują się na terenach gdzie mogą wystąpić pożary lasów to powinni zadbać o to żeby oddzielała ich od drzew pusta strefa żeby ogień im nie przeszedł na zabudowania, zamiast tego wszędzie chaszcze bo muszą mieć dziką okolicę bo taka moda.
najgorsze to rozpalać grila, bo podpałka śmierdzi o ile nie zapomniało się jej kupic,
a tu,
otwierasz okno, na kiju od szczotki zawieszasz kiełbaski,
chwila moment i gotowe
a tu,
otwierasz okno, na kiju od szczotki zawieszasz kiełbaski,
chwila moment i gotowe
jankesi jednak potrafią się bawić. wszystko mają największe, najlepsze, z pożarami włącznie
metyoo napisał/a:
jankesi jednak potrafią się bawić. wszystko mają największe, najlepsze, z pożarami włącznie
Big deal 😎
zajebiste pożar Rzymu musiał być piękny nie ma sie co dziwić cesarzowi ze chciał zobaczyć
Manolito666 napisał/a:
Dobrze, że jara się w środku zimy, bo inaczej cały główny ściek wyłby o efekcie cieplarnianym i że trzeba narzucić nowe podatki, żeby mu przeciwdziałać (a pewnie i tak będą o tym pieprzyć)
Mi to przypomina "pożar" Hawaje 2023...to ten pożar co nie spalał niebieskich kolorów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie