👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba nie trudno zgadnąć do czego miało to służyć...
Nie skończony, ale my nie mieliśmy 40k usd, gdyby w Polsce szkoły sponsorowały takie projekty, to Ameryka była by 100 lat za nami...

Nie skończony, ale my nie mieliśmy 40k usd, gdyby w Polsce szkoły sponsorowały takie projekty, to Ameryka była by 100 lat za nami...

super urządzenie, ciekawe czy ma jeszcze jakies inne zastosowania ;p

caph napisał/a:
Do zamontowania kamerki i jeżdżeniu panią pod sukienkami?Chyba nie trudno zgadnąć do czego miało to służyć...
![]()

A najlepsze jest to, że jak jesteś nawet tak leniwy że nie chce Ci się siedzieć "za sterami" to wystarczy dać dzieciakowi żeby się pobawił i podwórko odśnieżone ^^

stagger_lee napisał/a:
Nic nie dało ludzkości tylu wynalazków co lenistwo
![]()
Święte słowa. Wiele na pozór negatywnych cech może mieć pozytywne rezultaty (np. lenistwo, chciwość, zazdrość).
Niech żyje egoizm, niech żyje kapitlizm!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie