Jak w temacie....
Jest to delikatny trailerek filmu pluję na twój grób 2.
a teraz trochę historii:
początek w 1978 roku "pluję na twój grób" potem remake w 2010 - zajebisty i teraz część druga.... nie zaczepcie się na śmierć przy oglądaniu całego filmu
tu jedna ze scenek z remake'u z 2010 :
Udanego wieczoru z rodzinką przy filmie
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Toż ten film to badziewie, ale z nudów można obejrzeć - wiadomo, że dokument to to nie jest - panienka targa nieprzytomnych 100 kilowych chłopów, wiąże ich linami jak stary wilk morski, wiesza nad wanną z jakimś żrącym płynem, no bez jaj. Taka zdolna, że brałbym ją od razu do służb specjalnych, skoro w miesiąc tak się wytrenowała. Z drugiej strony obejrzałem całe z ciekawości. Dwójkę pewnie też obejrzę, ale w porównaniu do 1 części to chyba nawet nie będzie miała fabuły - podłapali temat tortur przeprowadzanych przez skrzywdzone kobiety

.
moje rzycie nabrao sensu po rozwinięciu tekstu
Konto usunięte
2013-11-03, 12:17
Dobry film ale wcześniejsze wersje były lepsze, bardziej krwawe
Konto usunięte
2013-11-03, 12:19
Przykro nam, że trzepałeś gruchę oglądając wyrywanie jedynek i odcinanie c🤬ja.
C🤬a składająca facetów.
Rzeczywiście, takie rzeczy to tylko w filmie
Oglądałem 2 części i powiem że obie badziewne i pozbawione realizmu (czyt. wypowiedź Insaner).
Konto usunięte
2013-11-03, 12:34
Chcecie dobry horror to obejrzyjcie sobie "Sinister", ale nie oglądajcie trailera, bo to trochę zepsuje wam film moim zdaniem.
Konto usunięte
2013-11-03, 12:48
Nieudany troll, Sinister jest badziewiasty, nie oglądajcie.
Konto usunięte
2013-11-03, 13:04
2 część dobra, mi się podobała
Konto usunięte
2013-11-03, 13:21
koleś bez tych zębów wygląda jak wampir
Konto usunięte
2013-11-03, 13:34
1 o wiele lepsza
Wyj🤬 ten temat, bo ubliża całemu serwisowi
Konto usunięte
2013-11-03, 13:43
Jedynka mnie rozj🤬a, dosłownie.. cóż jakby to powiedzieć, laski to suki ale nie mogą nas zgw🤬cić dla własnej przyjemności tak jak robią to "pseudo mężczyźni" wiecie ile lat taka kobieta zbiera się po takim gw🤬cie ? otóz to zostaje w niej do końca życia, często same się zabijają bo wiedzą że nie będą mogły ułożyć sobie życia, każdy facet będzie dla niej potworem i będzie z wielkim dystansem podchodzić do ludzi, mi bardzo żal takich kobiet i według mnie powinny same wymierzać sprawiedliwość takim zboczeńcom.
Jeden z tych filmów, których nigdy nie usunę z dysku
I tak scena gw🤬tu najlepsza