Autentyk, od kolegi usłyszany

.
Przed wyjazdem w daleką podróż dwóch kolegów sprawdza zapobiegawczo płyny w samochodzie. Jednego brakuje, jest poniżej "min." i w panice syn dzwoni do ojca, o to ich dialog :
S: Tato, brakuje płynu do spryskiwaczy czy silnik się nie zatrze?
T: Gdybym wiedział, że spłodzę takiego chłopaka to bym spuszczał się na ścianę i rzucał kamieniami

.
W seacie Ibiza 99r jest tylko MAX
a to nie chodziło o korek 710 ?
A może oboje byli równie myślący, i sprawdzali płyn chłodniczy. U mnie oba są zielone to by się mogli pomylić...
oldsoul166 napisał/a:
Tak autentyczna sytuacja, że zbiorniki płynu do spryskiwaczy nie mają oznaczenia min/max.
skoro tak twierdzisz to proponuję zapoznać się z budową VW t3 platforma rocznik '89 i sprawdź:jest oznaczenie czy nie ma...?
Debilami to by byli gdyby jeździli do zatarcia silnika i potem się zdziwili, że oprócz paliwa coś jeszcze trzeba do samochodu wlać.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
w nowych lancerach jest bagnet do płynu spryskiwaczy:D i ma oznaczenie min max
To samo w moim jest dokładnie taka sama sprawa płyn jest podgrzewania i żeby grzalka się nie spaliła jest min/max
Jeżeli nie jesteś pewien tego co piszesz na 100% lepiej nic niepisz.
s................7
2012-11-10, 0:05
głównie płyn nap🤬la sie ąż się przeleje, przynajmniej ja tak robię..
I teraz wszyscy się chwalą, że niby u nich w autach jest min/max, a tak naprawdę chodzi tylko o to, żeby się autem popisać.
A koleś, który napisał, że takiego oznaczenia nie ma i wszyscy, którzy mu dali piwo, to zwyczajnie tępe motoryzacyjne niedoroby.
A c🤬j, też się pochwalę: w Mondeo jak jest za mało płynu to komputer wyświetla komunikat!
A ja w lanosie zaraz sobie dopisze i też bede fajny...;]
Ravager napisał/a:
a tak naprawdę chodzi tylko o to, żeby się autem popisać.
To co będę gorszy? W Fiacie Seicento nie ma....
podpis użytkownika
Trzeźwość to stan przejściowy...
oldsoul166 napisał/a:
Tak autentyczna sytuacja, że zbiorniki płynu do spryskiwaczy nie mają oznaczenia min/max.
widać, że gimbaza, która nie miała do czynienia z samochodem -,-
np. Honda CR-V do korka ma przyczepiony kawałek gumy na którym jest miarka ile jest płynu do spryskiwaczy w zbiorniczku. jak się nie znasz to zamknij k🤬a ryj!
Autentyk od kolegi powiadasz...
To prawie taki sam fakt jak to co powiedział "Tata Marcina"
podpis użytkownika
Chciałem zmienić sobie hasło w gmailu... na "penis"...
ale wyskoczył mi komunikat że moje hasło jest zbyt krótkie...