To Ci dopiero sadystyczne...
Od siebie chciałbym powiedzieć, że lubię Paktofonikę oraz Pokahontaz, mam nawet jedną płytę, ale napinka psychofanów jest warta tego zdjęcia

I nie, to nie jest materiał własny.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-10-26, 1:14
@lifted Ty tu chyba tylko obrazki oglądasz no nie?
konto usunięte
2012-10-26, 1:52
Nie obchodzi mnie, że to nie materiał własny. I tak masz wp***dol.
konto usunięte
2012-10-26, 4:48
no ale płyty kupił
konto usunięte
2012-10-26, 9:31
Brawo za zdjęcie!!! Cenię sobie muzykę, nie mówię nikomu czego ma słuchać, co jest dobre a co złe, ale to co się dzieje wokół tego filmu to jakaś ogólnonarodowa paranoja (kolejna z resztą).
konto usunięte
2012-10-26, 9:31
konto usunięte
2012-10-26, 12:11
Pidzama,
To z radiem to może i jego filozofia ale za razem świetny zabieg marketingowy, ponieważ sporo się o tym mówi a ludzie którzy krzyczą "zła komercha" będą jeszcze chętniej kupować jego płyty. Po co jego kawałki mają lecieć w radio jeżeli ludzie kupujący jego płyty radia nie słuchają bo generalnie w mainstreamowych stacjach radiowych hiphop nie leci. Jeżeli wszyscy ci hiphopowcy nie są komercyjni - czyli nie nastawiają swojej twórczości na zysk, to powiedz jak zarabiaj? Od razu zaznaczam że cała ta nieszczęsna komercja nie jest zła... tak po prostu działa rynek. Masz swój produkt, napracowałeś się nad nim i zainwestowałeś w niego czas i pieniądze, więc dziwne by było że chcesz go rozdać za darmo.
konto usunięte
2012-10-26, 13:22
A ja, jak wiele osób, za małolata słuchałem Kalibra, Nirvany, Jacksona. Hejtujcie się o poważniejsze sprawy, np. "szachy vs warcaby". Paranoja