👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzyks napisał/a:
Sportowo to on się nie zachował, ale walka nie została przerwana. Nie wiem, co ten Grigorian miał na myśli odwracając się i idąc do narożnika.
![]()
Racja, tym bardziej widział z kim walczy

Ej, Grigorian nie "zdecydował" tylko dostał kopniaka na szczękę, co z resztą widać. Trochę zamortyzował ręką, ale niewystarczająco. Oszołomiło go lekko, kto wie co się w obitej bani ubzdurało.
Groenhart zagrał czysto.
Groenhart zagrał czysto.

Spokojnie po co ta gówno burza będą wyciągnięte konsekwencje
ciekawe czemu to zrobil, wedlug mnie jedyne racjonalne wytlumaczenie to takie, ze faktycznie mu "zadzwonilo" w uszach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie