Efekt uboczny znieczulenia.
V................t
2013-01-31, 8:16
Też ostatnio znieczulenie mi doj🤬a dentystka takie że nie mogłem się aż wysmarkać, uczucie jakby mi miał nos odpaść, ogólnie zastanawiałem się czy nie zrobiła tak specjalnie bo na bombie poszedłem. Trzymało te znieczulenie gdzieś z 5h.
ewenon napisał/a:
Efekt uboczny znieczulenia.
Jaki k🤬a efekt uboczny? Efekt uboczny to jakieś nudności wymioty czy sraczka, a to że nie porusza lewą stroną części twarzy to jest efekt znieczulenia a nie efekt uboczny k🤬a jego mać.
b................o
2013-01-31, 12:08
ja p🤬le... nagle wszyscy doktoraty z medycyny tutaj mają
z przyzwyczajenia przeczytałem efukt
a................7
2013-01-31, 20:11
fajna dupa z twarzy hahaha
b................a
2013-01-31, 21:29
Ja na początku myślałem że to rosja

i po rusku gadajo. A tu po obejrzeniu po raz 60 ty (bo laska z ryja całkiem przyzwoita) wreszcie zauważyłem - usłyszałem, że to polska dziewoja. Swoją drogą to dobrze, bo można wyjechać gdziekolwiek w świat i nie ważne po jakiemu dupy mówią można spokojnie podrywać i r🤬ać...
Nie wiem co to za dentysta, mój mi wyrywał łącznie 3 zęby i za żadnym razem nie było problemu, dostawąlem szprycę w policzek i w podniebienie, ale nawet na fotelu nie miałem problemów z mówieniem czy mruganiem... o 15 wyrywanie a o 20 na zimne piwko ze znajomymi, bo miałem zalecenie pic zimne napoje (to lekarstwo, lekarz mi kazał^^)
ja tak miałem po tygodniu chlania w juwenalia, może troszkę w mniejszym stopniu ale lewe oko mi się całkiem nie domykało i jak piłem z butelki to mi się z pyska wylewało, trzymało mnie tak ponad 2 tygodnie
nie zawsze potrzebny jest dentysta żeby takie cuda się działy
Pół tysia wystawionych piff - zesrało się towarzycho gimbolsko-debilne.
Huehuehueheuhueuheueee.
Sadole.
erretg
Kuhwa smiszne nie moge...
T................d
2013-02-01, 17:51