@djbii Masz rację, w dupach się im poprzewracało, bo mają bogatego tatuśka. Inna sprawa, że gość jednak na to pozwala, więc też do końca równo pod kopułą nie ma.

@up
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.
Powiedz mi - Kto w show-biznesie ma równo pod kopułą? Sława i pieniądze ogłupiają ludzi, a druga sprawa, nie piszą o nich za darmo raczej.

@up
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych
Mówię tu o "gwiazdkach" i "gwiazdeczkach" które się lansują,bywają na salonach, promują się bądź też są promowane przez media. Osobiście wg. mnie Grycanki to "gwiazdy" gabarytów galaktyki. Oczywiście tych fizycznych

Jaki jest sens przyp🤬alania się do osób grubych i w dodatku takich, które tego się nie wstydzą? Dziewczyna nie wygląda jak badyl, który obgryza mój pies i wielkie fochy...

Sadistic.pl - "Elitarna loża szyderców" - mówi ci to coś?

Faktycznie jest niesamowita - która inna kobieta bije swoje konkurentki, do tego 15.5cm c🤬jem ?

@JanuszQ
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale k🤬a krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, k🤬a, też nie sikorka by słoninę wp🤬lać.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
dobrze jak dziewczę nie jest badylem, ale k🤬a krową też nie powinno być.
facet nie pies, na kości nie leci. ale, k🤬a, też nie sikorka by słoninę wp🤬lać.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Drodzy nowi. To jest sadol, a nie kolejna popierdułkowa strona z "fajnymi" filmikami. My się tutaj śmiejemy z każdego kto jest inny/słaby. Grubasy są coś koło czwartego miejsca, po murzynach, żydach i rosjanach...
Cyrk napisał/a:
Drodzy nowi.
Cytat:
Tak, opowiedz Nam jeszcze jak to było na Sadisticu za Twoich czasów.
No i jeszcze:
Cyrk napisał/a:
popierdÓłkowa
podpis użytkownika
I'm not your type.I'm not inflatable.

no właśnie, co to k🤬a jest? pare lat temu nie było takiego badziestwa w TV! oglądało się może czasami i tak przesadzone "gwiazdy" ale te makabry to już wogóle coś paranormalnego...... chyba każdy tak może jak one? bycie głupim żadna sztuka
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym
przecież to powinna b tyć obraza dla telewidza, że karmi się go takim niczym