Wina paniusi co wózka nie trzymała, czy kierowcy autobusu ? Wyrok na filmie
źródło: Jelonka
moje miasto takie piękne
Chętnie zobaczę nagranie jak sebix dostaje wp🤬l. Do utylizacji razem z karyną.
j🤬a patola , dzieciaka nie umieja przypilnowac i winnego szukaja.
Wina k🤬y co j🤬ego bachora nie zabezpieczyła a frajera co.sie rzucił na kierowcę mam nadzieję że dojenia na 8 lat
Przyczyną zachowań agresywnych u młodych mężczyzn są zazwyczaj kompleksy na tle małego członka, niskich dochodów bądź ich braku lub przykrych doświadczeń z dzieciństwa i lat szkolnych.
Osobnik na filmie jest przykładem zadziałania wszystkich tych czynników.
Prof. Budrys2000, specjalista ds. zachowań patologicznych, Uniwersytet Sadystyczny
Już patusa zawinęli. brrr co za ćwok. pełno kamer a ten kozaczy. zamiast sprzedać liścia głupiej babie która nie potrafi upilnować k.. dziecka w wózku. pisda jedna.
Mam nadzieje, że Sąd dobrze postąpi i chłop dostanie 3 miesiące tymczasowego, dobrze by było dla społeczeństwa
Moim skromnym zdaniem to był winny zakat na drodze . Dobranoc
Sorka zakręt , też moja wina
W 36 sek. Sebixowi spada biały laczek. Pytanie do ekspertow, co to oznacza? Bo jak dwa spadają to wiadomo.
No i c🤬j 3lata wyrwane z życiorysu, wyskoczy po 2 z takim podejściem do życia w przeciągu 6 miesiecy od wyjścia zarobi kolejne 5 w warunkach recydywy + zaległy rok i do 30stki jakoś tam zleci.
SebiX ma 20 lat. Widziałem jeszcze wywiad z samym kierowcom.
Oczywiście, że wina kierowcy. Jakby im uszkodził kaszojada to by nie było 500+ na szlugi, i co wtedy?
o k🤬a jakie zwierzę, ile nienawiści jak nap🤬lał w tą kabinę, a wina jest tej kobiety że wózek luzem na środku autobusu stoi, powinna dostać wyrok za spowodowanie zagrożenia życia dziecka
160) § 1. Kto naraża człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Gdyby jeszcze drzwi były otwarte i by wypadł i doszłoby do najechania kołem autobusu na np. główkę dzidźka wskutek czego dziecku by zanikły funkcje życiowe to ok bym zrozumiał te nerwy,ale tutaj pan Sebastian przesadził jednoznacznie.
Jaki sebix z karyna? Prawicowy suweren z pisu! Patrioci!!
jest i on! rycerz ortalionu...