Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PabloSkills 2023-08-01, 18:53
Nadaje się, nadaje. Zawsze można go przodem pościć po polu minowym.
Zgłoś
~Dostojny 2023-08-01, 19:19 1
Heliar napisał/a:

a żeby was jeszcze podk🤬ić, to na tyłach będzie pracował z resztą "mało przydatnego" towarzystwa.

Na początku tej ruskiej gówno-szopki, od zaj🤬ia było fotek tych "żołnierek" extra dupeczki, umalowane, nawet zegarki dobierały pod kolor moro.
Ale to tylko fotki j🤬ych k🤬iszczaków z chaturbate.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
nowynick 2023-08-01, 19:36 2
On będzie negocjować z ruskimi. Wzięli kogoś o podobnym IQ
Zgłoś
Angevil 2023-08-01, 20:57
Byście się zdziwili ile młodych 20+ ukrów siedzi na wakajkach teraz na przykład tu gdzie jestem .
Ale ich dziunie mają zostać.

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
dracov6664 2023-08-01, 21:03
Już niedługo w Polsce.

podpis użytkownika

Tu byłem. Tony Halik 2021
Zgłoś
antychryst333 2023-08-01, 21:59
p🤬lony symulant
Zgłoś
darek1234 2023-08-01, 22:36 3
motylekwbrzuchu napisał/a:

Tam zostali sami uchynięci. Gdyby był zdrowy, to już dawno sp🤬oliłby do Polski i popijał wódeczkę na koszt podatnika.

Weź się chłopie opanuj, bo ciągle z siebie debila robisz, choć widzę, że masz jakieś przejawy inteligencji. Wytłumaczę ci krótko i na temat: Ukraińcy w Polsce pracują, nie siedzą na socjalu jak polskie z🤬by wspierane przez PiS. Powiem ci coś więcej: Ukraińcy przyjeżdżają do Polski na urlop po frontowych bojach, wiedziałeś? A później wiesz co robią? Jadą dalej na front i walczą za takich pewnych polskich głupków co p🤬lą od rzeczy. A wiesz skąd wiem? Ano stąd, że mieszkam blisko granicy z Ukrainą i mam sporo znajomych, którzy jadą i walczą, później wracają i piją. Nie tylko Ukraińcy walczą, również Polacy, ale pewnie jeszcze tego nie wiesz, nie?
Zgłoś
Geraldinio 2023-08-01, 22:42 4
Skura666 napisał/a:

Nie ma się co dziwić, wszyscy młodzi i zdrowi siedzą u nas, zostali im emeryci i niepełnosprawni.

Przestań p🤬lić bezczelne kłamstwa ruska onuco, młodych i zdolnych do walki nie przepuszczają przez granicę. A nawet z tych, którzy przed wojną tu przyjechali zap🤬lać na twoje 500+ i pieprzoną nędzną emeryturę, to wróciło do kraju kilkadziesiąt tysięcy.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
jaras0303-16 2023-08-01, 23:21
Wróżę mu krótką karierę w jednostkach szturmowych lub jeszcze krótszą w saperskich
Zgłoś
~Dostojny 2023-08-01, 23:57
darek1234 napisał/a:

Weź się chłopie opanuj, bo ciągle z siebie debila robisz, choć widzę, że masz jakieś przejawy inteligencji. Wytłumaczę ci krótko i na temat: Ukraińcy w Polsce pracują, nie siedzą na socjalu jak polskie z🤬by wspierane przez PiS. Powiem ci coś więcej: Ukraińcy przyjeżdżają do Polski na urlop po frontowych bojach, wiedziałeś? A później wiesz co robią? Jadą dalej na front i walczą za takich pewnych polskich głupków co p🤬lą od rzeczy. A wiesz skąd wiem? Ano stąd, że mieszkam blisko granicy z Ukrainą i mam sporo znajomych, którzy jadą i walczą, później wracają i piją. Nie tylko Ukraińcy walczą, również Polacy, ale pewnie jeszcze tego nie wiesz, nie?

To w nagrodę, że jesteś taki miły, coś ci opowiem: Przedwczoraj spacerowałem po mieście, miejsce niby nadal centrum, ale okolica słynna od zawsze ze srogiej patologii. Idzie rodzina; chłop, kobita i córka, wszyscy tak szczerze radośnie uśmiechnięci. Patrzą na coś, to ja też spojrzałem - na trawniku pod drzewem obok postoju taxi siedzi dwóch lumpów i leży nienaturalnie powyginana menelica. Leży wykręcona i próbuje się jakoś obrócić, ale jest tak nap🤬lona, że nie może. Rodzinka uśmiechnięta od uch do ucha zatrzymuje się, a kobita mówi do chłopa po rusku "patrz, tak jak u nas" (nie powtórzę, bo nie znam kacapskiego, ale zrozumiałem, że o to chodzi). Tak mnie ta scenka rozbawiła, że nawet nie powiedziałem im żeby wyp🤬alali do zaporoża.
Koniec.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-02, 0:25 9
Na Ukrainu już kaleczniaków biorą a u nas naj🤬y Sasza i Artiom wożą p🤬dy po mieście albo 5 minut po otwarciu szaleją po galeriach handlowych.
Może oddajmy Ukrainu trochę ich obywateli co u nas siedzą i pierdzą w stołek?

Geraldinio napisał/a:

Przestań p🤬lić bezczelne kłamstwa ruska onuco, młodych i zdolnych do walki nie przepuszczają przez granicę. A nawet z tych, którzy przed wojną tu przyjechali zap🤬lać na twoje 500+ i pieprzoną nędzną emeryturę, to wróciło do kraju kilkadziesiąt tysięcy.

Mam ci wrzucić zdjęcia szoszonów co koło mnie wynajmują chatę? Tydzień temu 1 był zaprowadzić auto na Ukrainu i właśnie wrócił. 2 braci było na ślubie swojej siostry w czerwcu bo nawet pokazywali filmik jak na wiwat strzelali z jakiejś broni na weselu.
Może na twoją wiochę świat nie zagląda, ale w takiej na przykład Warszawie to możesz sobie zamówić busik na Ukrainu i z powrotem za nieduże pieniądze.
Skąd wiem? Jedna widlarka u mnie w robocie jakoś na wiosnę przez weekend przywiozła do PL pół rodziny z psami i kotami włącznie, a 2 miesiące później nap🤬lała wnioski o zapomogi bo przez to jeżdżenie na Ukrainu co chwilę straciła 500+ na 2 kaszojady. Za lepszą łapówkę to by przywiozła wszystkich, ale michy by nie starczyło

Widać, że c🤬j wiesz o sytuacji widlarzy w PL, a każdy kto śmie mieć trochę większe pojęcie to według ciebie onuca i ruski szpion. Takich idiotów nam w PL potrzeba.
Dla twojej wiadomości - przeciętna emerytura na Ukrainu wynosi 620 PLN więc jak uważasz, że dorzucenie do niej 1000 PLN nic nie zmienia to ja już nie mam pytań.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-02, 0:37 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

To w nagrodę, że jesteś taki miły, coś ci opowiem: Przedwczoraj spacerowałem po mieście, miejsce niby nadal centrum, ale okolica słynna od zawsze ze srogiej patologii. Idzie rodzina; chłop, kobita i córka, wszyscy tak szczerze radośnie uśmiechnięci. Patrzą na coś, to ja też spojrzałem - na trawniku pod drzewem obok postoju taxi siedzi dwóch lumpów i leży nienaturalnie powyginana menelica. Leży wykręcona i próbuje się jakoś obrócić, ale jest tak nap🤬lona, że nie może. Rodzinka uśmiechnięta od uch do ucha zatrzymuje się, a kobita mówi do chłopa po rusku "patrz, tak jak u nas" (nie powtórzę, bo nie znam kacapskiego, ale zrozumiałem, że o to chodzi). Tak mnie ta scenka rozbawiła, że nawet nie powiedziałem im żeby wyp🤬alali do zaporoża.
Koniec.

No i? Czego to ma dowodzić? Że jesteśmy tacy sami menele jak Ukraińcy. To chciałeś powiedzieć, prawda?

Bul_od_bytu napisał/a:

Na Ukrainu już kaleczniaków biorą a u nas naj🤬y Sasza i Artiom wożą p🤬dy po mieście albo 5 minut po otwarciu szaleją po galeriach handlowych.
Może oddajmy Ukrainu trochę ich obywateli co u nas siedzą i pierdzą w stołek?
Mam ci wrzucić zdjęcia szoszonów co koło mnie wynajmują chatę? Tydzień temu 1 był zaprowadzić auto na Ukrainu i właśnie wrócił. 2 braci było na ślubie swojej siostry w czerwcu bo nawet pokazywali filmik jak na wiwat strzelali z jakiejś broni na weselu.
Może na twoją wiochę świat nie zagląda, ale w takiej na przykład Warszawie to możesz sobie zamówić busik na Ukrainu i z powrotem za nieduże pieniądze

Następny się pruje dla zasady, żeby się doj🤬. No i co z tego, że jeżdzą? Skoro pracują to c🤬j ci do tego co robią w czasie wolnym i na co wydają kasę. Zazdrościsz im, czy jak? Idź do roboty to będziesz sobie jeździł i wtedy też c🤬j komu do tego.

Bul_od_bytu napisał/a:

Skąd wiem? Jedna widlarka u mnie w robocie jakoś na wiosnę przez weekend przywiozła do PL pół rodziny z psami i kotami włącznie, a 2 miesiące później nap🤬lała wnioski o zapomogi bo przez to jeżdżenie na Ukrainu co chwilę straciła 500+ na 2 kaszojady. Za lepszą łapówkę to by przywiozła wszystkich, ale michy by nie starczyło

O, patrzcie, to jednak zabierają im 500+, a tydzień temu sadolowi patopatrioci zarzekali się, że Ukraińcy przyjeżdżają tylko się pokazać, a za 500+ wygodnie żyją na Ukrainie. To gdzie jest prawda?
Zgłoś
sadolek91 2023-08-02, 0:48 1
dracov6664 napisał/a:

Już niedługo w Polsce.

już nie długo w twojej ruskie dupie !

Kriski napisał/a:

Te głupie Ukry twierdzą że szkolą 2000 (dwa tysiące) komandosów.

oo sabaki ruskie się odezwały ptfuuu na was
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-02, 4:39 1
0dbytBiskupa napisał/a:

No i? Czego to ma dowodzić? Że jesteśmy tacy sami menele jak Ukraińcy. To chciałeś powiedzieć, prawda?
Następny się pruje dla zasady, żeby się doj🤬. No i co z tego, że jeżdzą? Skoro pracują to c🤬j ci do tego co robią w czasie wolnym i na co wydają kasę. Zazdrościsz im, czy jak? Idź do roboty to będziesz sobie jeździł i wtedy też c🤬j komu do tego.
O, patrzcie, to jednak zabierają im 500+, a tydzień temu sadolowi patopatrioci zarzekali się, że Ukraińcy przyjeżdżają tylko się pokazać, a za 500+ wygodnie żyją na Ukrainie. To gdzie jest prawda?

Chyba jesteś za głupi żeby próbować ci pewne rzeczy tłumaczyć. Nie martw się, jest was kilkanaście milionów
Zgłoś
Mindfuck 2023-08-02, 5:12
tutuaj nie banują za niepoprawne wyrażanie się o wschodnich braciach? J🤬 wykop i biauka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie